banner198

Havadan Bayramören fotoğrafları ÇANKIRI POSTASInda.

Bulgar bayan yamaç paraşütçüsü Petya Bodurova, makinasıyla çektiği hava fotoğraflarını Çankırı Postasına hediye etti.

Havadan Bayramören fotoğrafları ÇANKIRI POSTASInda.
banner145

Bulgar bayan yamaç paraşütçüsü Petya Bodurova, makinasıyla çektiği hava fotoğraflarını Çankırı Postası’na hediye etti.

 

Bayramören’de gerçekleştirilen yamaç paraşüt şampiyonasında fotoğraf çekimleri için elinde makinası olan bir çok kişi olabildiğince güzel kareler çekme gayreti gösterdi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Şampiyonayı izleyenler gerek cep telefonlarıyla gerekse dijital fotoğraf makinaları ve kameralarıyla görüntü alma konusunda adeta birbirleriyle kıyasıya bir yarış içerisinde yarışmaları tamamladılar.

 

Organizasyon süresince çekilen birçok fotoğraf sanıyoruz önümüzdeki dönemde bir sergi oluşturularak yarışmaları izleme fırsatı bulamayanlar için güzel bir fırsat yaratır.

 

Bizler de Çankırı Postası olarak yakalayabildiğimiz kareler içerisinden kısa zamanda seçtiklerimizi sizlere sunduk. Ancak, hepinizin merak ettiği “havadan Bayramören” fotoğrafları konusunda yine Çankırı Postası ayrıcalığı ile sizlere bazı kareler sunacağız.

 

Yarışmaya Bulgaristan’dan katılan Petya Bodurova, organizasyonun 4’üncü gününde büyük bir talihsizlik yaşayarak Sülüklü civarına inmek zorunda kaldı. ÇANFED’in Sülüklü’de kurduğu kamp yerine çok yakın iniş yapmak zorunda kalan Bodurova, ÇANGENÇ üyesi genç arkadaşların yardımları ile kamp alanına geldi.

 

Burada kendisiyle tanıştığım Bulgaristanlı yarışmacı Petya Bodurova, fotoğraf makinasında havadan çektiği resimler olduğunu söyleyince heyecanlanmamak mümkün değildi! Bulgaristan’ın “damadı” olarak kendimi tanıttığımda ise biraz önce yaşadığı talihsiz durumu unutmasına ve birden heyecanlanmasına neden oldu.

 

Sofya’da yaşayan Bodurova, ailesinin Varnalı olduğunu söyleyince ister istemez, halen Norveç’te bulunan eşim Rositsa ile telefon bağlantısı kurma ihtiyacı hissettim. Telefonda yaşanılan güzel sohbet sonrası Bodurova’nın fotoğraf arşivi de artık bilgisayarımdaydı!

 

Bu arada www.cankiripostasi.com yazılı t-shortlerimizi de büyük bir zevkle giyen Bodurova, birlikte fotoğraf çekimini de kabul etti ve akşam kamp merkezinde yapılan eğlenceye de katıldı.

 

İşte sizlere Bulgaristan’dan yarışmalara katılan Petya Bodurova’nın havadan fotoğrafladığı Bayramören ve çevresine ait kareler…

 

Not: Yayımlanan fotoğrafların özellikle haber siteleri tarafından kullanılması karşısında yasal haklarımızı kullanacağımızı öncelikle belirtmek isteriz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER