banner306
banner198

Hayrunnisa Gülden anlamlı ziyaretler

Hayrünnisa Gül, engelli çocuklar ve şehit ailesini ziyaret etti.

Hayrunnisa Gülden anlamlı ziyaretler
banner145

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün eşi Hayrünnisa Gül, Çankırı'da engelli çocuklar okulu, çocuk yuvası ve kız yetiştirme yurdunu ziyaret etti.

 

Hayrünnisa Gül, 2001 yılında Elazığ'da şehit olan jandarma Yüzbaşı Erol Uykusuz'un ailesiyle de bir araya geldi. Çankırı’da ilk olarak, engelli çocuklara hizmet veren Vali Ayhan Çevik Eğitim ve Uygulama Okulu'na giden Hayrünnisa Gül, kapıda çiçeklerle karşılandı. Yöneticilerden okul ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Gül, oyun odasını, el işi ve ebru sınıflarını gezerek, çocuklarla sohbet etti. El işi kâğıtlardan yaptıkları çiçek buketini Hayrünnisa Gül'e sunan çocuklar, ebru sanatıyla yapılmış bir de tablo hediye ettiler. Hayrünnisa Gül, çocukların ebru yapması ve tepsi boyamasını da izledi.

 

 

Daha sonra Korgun Sevgi Evleri Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdu'nu ziyaret eden Hayrünnisa Gül, çocukların halk oyunları gösterisiyle kendisi için hazırlanan tiyatro gösterisini beğeniyle izledi.

 

Kız öğrencilerin yaptığı el işi ürünleri sergisini de gezen Hayrünnisa Gül, çocukların kendisi için hazırladığı ikramlardan da tattı.

 

-Şehit ailesine ziyaret-

 

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile onurlarına verilen öğle yemeğine katılan Hayrünnisa Gül, daha sonra 21 Temmuz 2001'de Elazığ'ın Arıcak ilçesi Çevrecik köyü Ulaş Tepe bölgesindeki çatışmada şehit olan jandarma Yüzbaşı Erol Uykusuz'un ailesini ziyaret etti.

 

Gül, burada şehit Uykusuz'un annesi, kardeşleri, eşi ve çocuklarıyla sohbet etti.

 

 

 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304