banner198

Hazırlık maçında bir araya geldiler

Fenerbahçe Ankara Boks Okulu ile Çankırı Boks Takımı hazırlık maçında bir araya geldi.

Hazırlık maçında bir araya geldiler
banner145

Türk boksunun altyapısını oluşturmak adına çalışmalar yürüten Fenerbahçe Ankara Boks Okulu ile Çankırı Boks Takımı, geçtiğimiz hafta sonu yaptığı hazırlık maçında bir araya geldi.

İleriki yıllarda Avrupa ve Dünya Şampiyonası ile olimpiyatlarda boks sporunda Türk Bayrağı’nı dalgalandırabilecek sporcular yetiştirmeyi hedefleyen Çankırı Boks Takımı ile Fenerbahçe Ankara Boks Okulu, Çankırı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Boks Antrenman Salonu’nda dostluk havasında ikili müsabaka yaptı.

2012 Türkiye Boks Şampiyonaları kapsamında hazırlıklarını sürdüren Çankırı Boks Takımı, ilk olarak Karabük Gençlik Spor, akabinde Karabük Polis Gücü Kulübü ve son olarak da Fenerbahçe Ankara Boks Kulübü ile hazırlık maçı yaptı.

Milli Takım ve Çankırı Boks Antrenörü Ahmet Çınar, müsabakaların çok çekişmeli, heyecanlı ve Fair-Play çerçevesinde geçtiğini belirterek, ‘’Maçlarda sporcuların tecrübeleri artıyor. Kendileri şampiyonalara en iyi şekilde hazırlanıyor.’’ diye konuştu.

Fenerbahçe Ankara Boks Okulu Antrenörü Mustafa Genç ise, Çankırı Boks Takımı’nın kardeş takımı olduklarını vurgulayarak, ‘’Hazırlık maçlarında onlarla beraber olmak son derece memnuniyet verici. Onlar Ankara’ya gelirken bizler de Çankırı’ya gidiyoruz. Bu tür maçları sıkça tekrar etme fırsatını buluyoruz ve bulmaya devam edeceğiz. Bu sayede sporcuların performansını en üst düzeye ulaştırmayı planlıyoruz’’ şeklinde konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER