banner198

Hikmet Küçükgümrah vefat etti

Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Şaban Küçükgümrah’ın babası Hikmet Küçükgümrah (65) vefat etti.

Hikmet Küçükgümrah vefat etti
banner145

Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Şaban Küçükgümrah’ın babası Hikmet Küçükgümrah (65) vefat etti.

Geçtiğimiz hafta kalp krizi geçiren ve Ankara Umut Hastanesinde bypas ameliyatı olan Çankırı TEK eski müdürü Hikmet Küçükgümrah, tedavi gördüğü hastanede bu sabah vefat etti.

Hikmet Küçükgümrah’ın cenazesi bugün (04/09/2012) Merkez Hacı Recep camiinde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından yoğun bir kalabalıkla Kurşunlu Aile Kabristanın'da toprağa verildi.

Küçükgümrah'ın cenazesine Ak Parti Milletevkilleri İdris Şahin ve Hüseyin Filiz, Ak Parti İl Başkanı Salim Çivitcioğlu, İl Emniyet Müdür Osman Zoroğlu, bürokratlar ve vatandaşlar katıldı.

Turgu Özallı ANAP iktidarında yurdumuzda başlatılan "elektriksiz yer kalmasın" hamlesinde Çankırı'nın bütün şehir merkezi ve köylerine elektrik şebekesinin döşenmesi, alt yapı sistemleri ve trafo merkezlerinin kurulmasında önemli hizmletleri olan Küçükgümrah dönemin sıradışı bürokratı olarak hafızalara kazınmıştı.

Çankırı Postası yazı ailesi olarak merhum Hikmet Küçükgümrah'a Allah'tan rahmet ailesi ve sevenleri başsağlığı diliyoruz.

Fotoğraf 1 : 31 Ekim 2010 tarihinde haber servisimiz tarafından çekilen fotoğraf karesinde, Kurşunlu’da Petrol tesisinin açılışı sonrasında Küçükgümrah ve Şeker aileleri toplu halde görülüyor.

 

Fotoğraf 2: Yine aynı tesis açılışı sonrasında Hikmet Küçükgümrah (ortada) arkadaşlarıyla objektifimize böyle poz vermişti.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER