banner198

Hüseyin Filiz Telefonumu bir kez dahi kapatmadım.

Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz meclisin tatile girmesinin ardından seçim bölgesi Çankırı da basın mensuplarıyla bir araya gelerek bir yılın değerlendirmesinde bulundu.

Hüseyin Filiz Telefonumu bir kez dahi kapatmadım.
banner145

Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz meclisin tatile girmesinin ardından seçim bölgesi Çankırı’da basın mensuplarıyla bir araya gelerek bir yılın değerlendirmesinde bulundu. Göreve geldiği günden beri cep telefonunu bir kez dahi kapatmadığının altını çizen Filiz, Çankırı’yı kalkındıracak iki şeyin sanayi ve üniversite olduğunu belirtti.

Filiz, ” Şahsım adıma bir yıllık sürede layıki ile görevimi yaptım. Çankırı’ya  layık  kaliteli bir milletvekili nasıl olur? diyerek, var gücümle, bütün enerjimle çalıştım. Çankırı’yı her yönü ile tanıyordum. Yol arkadaşlarımla uyumlu bir birlikteliğim oldu. Özellikle meclise gelen hemşerilerimizin taleplerini bilgisayara işleyerek, bu talepleri değerlendirmeye aldık. Talepler üzerinde yapılan çalışmalar sonrasında  hemşerilerimize dönerek  gerekli bilgileri de kendilerine ilettik. Çankırı’ya kalıcı  bir eser bırakmak için organize sanayi konusunda girişimlerde bulunduk. Bunun yerini tespit ettik. Sanayi Bakanlığına da müracaat ettik, oradan da yatırım Kalkınma Ajansına dosyamızı verdik. Başbakanımızın onayları ile buranın harita çalışmalarına başlayacağız. Yatırımcımızda hazır” diye konuştu.  

 

Yılların hayali olarak ta bilinen Çubuk’la Çankırı arasındaki kısa mesafeli yolun projesinin takipçisi olduğunu ifade eden Filiz,” Ayrıca Çerkeş’i Ankara’ya kavuşturan yolun projesinin ihalesini yaptırdık. Proje çalışmaları başladı. Bu yolun içerisinde Kızılcahamam’ı aşar aşmaz tünel konulacak. Yol genişlemesi yapılacak. Bazı gölümler de güzergah değişikliği yapılacak. Bu sayede bu yoldan hızlı bir trafik akışı saplanacak. Buna vesile olacağım içinde çok mutluyum. Bununla birlikte Çerkeş ilçemizde şehir içi döner kavşak yapılacak” dedi.

 

Çerkeş’te 30 yataklı Devlet hastanesi ve Soysa Güvenlik Kurumu Binasının temlerinin atıldığını anlatan Filiz, “Bunlar başlayan yatırımlarımız. Bazı ilçelerimizdeki binaların Üniversitemize devrini sayladık. Üniversitemizin büyümesi bizim için büyük önem arz ediyor. Üniversitemiz Şehir içindeki gelişimi tamamlıyor. İlçelerimizdeki Yüksekokullara belirli bir süreç lazım. Kızılırmak İlçemizde Ziraat Meslek Yüksek Okulu açıldı. Her yıl biraz daha büyüyor.  Çankırı’yı Kalkındıracak iki şey Üniversite ile Sanayidir. Üniversite Kuruldu emin adımlarla yoluna devam ediyor. Çankırı’yı sanayi bölgesi yapamaz isek kalkınamaz. Çankırı’nın ışığını Çankırı’da buluyorum. Bunu örnekleri var. Gaziantep, Denizli, Manisa sanayileri. Konut sorununu çözmek için yeni imar alanları açacağız. TOKİ’yi çağıracağız.  Konut sorununu çözeceğiz“ dedi.


Milletvekili Filiz değerlendirmesini” Tüm zamanım Hemşerilerime feda olsun “diyerek tamamladı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER