banner198

İbrahim Seymenoğlu Çankırı Postası ailesinde

İbrahim Seymenoğlu, bundan böyle yazı ve röportajlarıyla Çankırı Postası’nda olacak.

İbrahim Seymenoğlu Çankırı Postası ailesinde
banner145

ÇANKIRI POSTASI- Çankırı’ya dair siyah-beyaz fotoğrafları ve şehir araştırmalarıyla bilinen İbrahim Seymenoğlu, bundan böyle yazı ve röportajlarıyla Çankırı Postası’nda olacak.

Seymenoğlu’na yazı ailemiz olarak “hoş geldin” diyoruz.

İBRAHİM SEYMENOĞLU KİMDİR?

İbrahim Seymenoğlu,  25 Temmuz1960  yılında İbrahim – Hanim çiftinin üçüncü çocuğu olarak Çankırı’da dünyaya geldi.  Çocukluğu ismini Çankırı’nın en eski yerleşim yerlerinden Emir Karatekin’in kumandanı Sarı Baba’dan alan semtte geçen Seymenoğlu, ilk ve ortaokul tahsilini ardından 1979 yılında Çankırı Astsubay Hazırlama Okuluna bitirerek 1980 yılında Etimesgut Zırhlı Birlikler Okulu ve Eğtm. Tümen K’lığından iyi bir dereceyle mezun olarak Tankçı Astsb. Çvş. rütbesiyle Türk Silahlı Kuvvetlerine katıldı. Seymenoğlu askerliği boyunca Türkiye’nin hemen hemen bütün bölgelerinde görev alarak 2005 yılında görev süresini tamamlayarak emekliye ayrıldı. Kendisini bir Çankırı aşığı olarak tanımlayan Seymenoğlu, eski siyah/beyaz resim merakının yanında başarılarıyla Çankırı’ya mal olmuş kişilerle yaptığı arşiv niteliğindeki röportaj çalışmalarıyla tanınıyor. Oryantrik (Arazide, harita ve pusula yardımı ile koşarak hedef bulmak)Federasyon Başkanlığın da; faal hakem olarak, halen görev sürdüren Seymenoğlu, Evli ve üç çocuk, bir torun sahibi. Orta düzeyde Almanca biliyor.

YORUM EKLE
YORUMLAR
murat  yuzgec
murat yuzgec - 8 yıl Önce

Vay benim güzel Komutanım babaların babası 1981 3 sosyal tesisler

tuncalp    emin
tuncalp emin - 7 yıl Önce

komutanima selamlar bizde trabzon sürmene ilçesindeki sekban seymenoğullarindaniz. sülalemiz 1934 soy adi kanunundan sonra. seymen. seymenoğlu. sekban. azizoğlu. emin . soy ismi aldi. tlf. 05374185577. görüşelim. saygilar.

melek efe karaca
melek efe karaca - 8 yıl Önce

İprahim gardeşim biz senin yayınladıklarını hiç göremiyoz netazıyon ne çiziyon görelim yani beni tanıyacanmı bakalım

omer çekil
omer çekil - 8 yıl Önce

Ibrahim seymenoglununa nasil ulasabiliriz tlfn numarasi Facebook adresi babamin askerde komutaniydi da

SIRADAKİ HABER