banner306
banner198

İhtiyaç sahibi bir aile daha konuta kavuştu

Korgun İlçesi Yolkaya Köyün Abdulkadir Tankılıç ve ailesi için yapılan konutun sahiplerine teslim edildi.

İhtiyaç sahibi bir aile daha konuta kavuştu
banner145

Korgun İlçesi Yolkaya Köyü’nden Abdulkadir Tankılıç ve ailesi için yapılan konut, Vali Vahdettin Özcan, Korgun Kaymakamı Tuba Oğuz ve evin hanımı Güllü Tankılıç tarafından açıldı.

Vali Özcan, Vakfımız tarafından yapılan bu konutta Tankılıç ailemizin sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşamalarını diliyorum, hayırlı olsun” dedi.

Kaymakam Tuba Oğuz Korgun Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından ihtiyaç sahibi 2 aileye konut yapıldığını, bir konutun İkiçam Köyünde diğerinin ise Yolkaya köyünde olduğunu, 62 m2 olarak yaptırılan konutlar bir ailenin ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde modern olarak inşa edildiğini ifade etti.

Vali Özcan ve beraberindeki heyet ve ev sahipleri ile birlikte konutu gezerek, iyi günlerde oturmalarını diledi ve hayırlı olsun dileklerini iletti. Emeği geçenlere teşekkür etti.

Korgun Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından hazırlanan “Sosyal Market” projesi ile ailenin ve ihtiyaç sahibi diğer ailelerin de kıyafet ihtiyaçlarını Korgun’da karşılayabileceklerini belirtti.

Köy sakinleri ile sohbet eden Vali Özcan, 1000 günde 1000 gölet projesi kapsamında Çankırı’ya yapılacak 4 göletten birinin Yolkaya Köyü’ne yapılacağını, yol ile ilgili de Köydes kapsamında bu yıl programa alındığını ve yapılacağını belirtti.

Ev sahibi, Köy Muhtarı ve çocuklara hediyeler verdikten sonra Köyden ayrıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304