banner198

Ilgazdaki kazada ölenlerin sayısı 10a yükseldi

Ilgaz ın Gaziler Köyü mevkiinde meydana gelen trafik kazasında 10 kişi öldü.

Ilgazdaki kazada ölenlerin sayısı 10a yükseldi
banner145

Çankırı Ilgaz ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 9 kişi olay yerinde 1 kişi de kaldırıldığı hastanede öldü

Samsun yönünden İstanbul yönüne gitmekte olan ve Ilgaz’da ki bir tuğla fabrikasında çalışan işçilerin bulunduğu minibüs, duble yolda kontrolünü kaybederek, yolun karşı şeridine geçip karşı yönden gelen araçla çarpıştı.

 

Ilgaz İlçesi’ne bağlı Gaziler Köyü mevkiindeki duble yolda sürücüsü henüz belirlenemeyen 57 DE 199 plakalı minibüs iddiaya göre lastiğinin patlaması sonucu kontrolünü kaybederek karşı yola geçti ve yine sürücüsü belirlenemeyen 34 EL 9969 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı. Kazada otomobilde bulunan ve Tokat nüfusuna kayıtlı oldukları öğrenilen 6 kişi olay yerinde can verdi. Minibüsteki 4 kişiden üçü kaldırıldıkları hastanede yaşamını yitirirken  Çankırı Devlet Hastanesi’nde kaldırılarak tedavi altına alınan vatandaş hayatını kaybetti.

 

Kaza yerinde incelemelerde bulunan Vali Vahdettin Özcan burada yaptığı açıklamada bu akşam burada bir trafik terörünün yaşandığını belirterek “Bölünmüş yolda böyle bir kazanın meydana gelebilmesi binde bir ihtimal olmasına rağmen, böylesi üzücü kazalar meydana gelebiliyor. Kazada otomobilde bulunan altı kişi Tokat nüfusuna kayıtlı olup, diğer minibüstekiler ise bu bölgede tuğla fabrikasında çalışan işçilerdir. Hastaneden gelirken böyle bir kaza meydana gelmiştir. Çok üzgünüz, başımız sağolsun” diye konuştu.

 

Kaza sebebiyle ulaşıma bir süre kapanan D-100 karayolu, hurdaya dönen araçlar kaldırıldıktan sonra yeniden trafiğe açıldı.

 

 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER