banner306
banner198

İmam Hatipliler Ankara da buluştu

Ankarada yaşayan Çankırı İmam Hatip Lisesi ve Anadolu İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği üyeleri bir araya geldi.

İmam Hatipliler Ankara da buluştu
banner145

Ankara’da yaşayan Çankırı İmam Hatip Lisesi ve Anadolu İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği üyeleri, Altındağ Belediyesi tarafından müzeye çevrilen eski Ulucanlar cezaevinde bir araya geldi.

 

Yurtdışı programı nedeniyle geceye katılamayan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki’nin talimatıyla tertiplenen geceye; Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz, Mülkiye Baş Müfettişi İsmail Çataklı, Sayıştay Hakimi Ahmet Tezcan, Shçek Müfettişi Ali Osman Kaymak, Avukat Ahmet Cumhur Korkmaz, Av. Emine Şahin Korkmaz, Dernek Başkanı Ali Uğur, Çankırı Eski Milli Eğitim Müdürü Cemal Akbıyık, İş Adamları Mehmet Gülcan, Ahmet Kınacı, Arif Gökmen, Murat Ezer ve Faruk Maraz, Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri İlyas Haliloğlu, Üzeyir Güzel, İsmail Yiğitbaşı ve Talip Dönmez ile çok sayıda mezun katıldı.

 

 

Buluşma gecesinde İmam Hatiplileri yalnız bırakmayan Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz “Bu kadar hatibin arasında nasıl konuşacağım” diyerek geceye katılanları güldürdü.

 

İmam Hatiplilerin bulunduğu ortamlara ışık saçtığını belirten Filiz “ Elimdeki servetin yerine, siz İmam Hatiplilerin sahip olduğu ilme sahip olmayı çok isterdim. Bizler sizlerle birlikte bu memleketin manevi değerlerine sahip çıkarak, yolumuza devam ediyoruz. Geceniz hayırlı olsun, Allah yar ve yardımcınız olsun”dedi.

 

Böyle bir camiaya hizmet etmeyi nasip eden Cenab-ı Allah’a sonsuz şükürler olsun diyen Dernek Başkanı Ali Uğur “ Bir milleti millet yapan manevi değerleridir. Sizler, bu manevi değerlerimizi insanlarımıza öğretme de çok önemli mihenk taşlarısınız. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın yetişmesine, verdiğiniz maddi ve manevi katkılarla çok büyük hizmet ediyorsunuz” dedi.

 

 Bu tür buluşmaların birleştiriciliğine vurgu yapan Uğur, geceye katılan herkese teşekkür etti.

 

Gece, programa katılanların düşünce ve görüşlerini beyan etmesiyle son buldu.

 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304