banner198

İncegeliş dergisinin ikinci sayısı çıktı...

Ankara da yayın hayatına başlayan İncegeliş Kent Kültürü Dergisi Mart ayında çıkan ilk sayısının ardından ikinci sayısıyla okurlarına yeniden merhaba dedi.

İncegeliş dergisinin ikinci sayısı çıktı...
banner145

Ankara’da yayın hayatına başlayan “İncegeliş” Kent Kültürü Dergisi Mart ayında çıkan ilk sayısının ardından ikinci sayısıyla okurlarına yeniden merhaba dedi.

Editörlüğünü gazetemiz yazarlarından Ömer Faruk Eryılmaz’ın üstlendiği derginin bu sayısında Eski İstanbul Valisi ve bakanlardan Nevzat Ayaz’ın Ahmet Raşit'i anlattığı röportajı yer alıyor.

Ömer Türkoğlu’nun kaleminden 1919 Öncesi Çankırı, Bahattin Ayhan’ın kaleminden “Hacı Murad-ı Veli”, İbrahim Zencirci’nin kaleminden “Çarşamba Pazarı”, Mehmet Yılmaz’ın kaleminden “Ali Kemale Mektup”, Sibel Yiğit Karaören’in kaleminden “Ferfene Gecesi”, Ömer Faruk Eryılmaz’ın kaleminden “Su çıktı” ve Demir Ünsal’ın kaleminden “Çankırı ve Arıcılık” konulu makale ve araştırma yazılarıda dergide yer alan konulardan bazıları...

İki ayda bir okuyucusuyla buluşan İncegeliş Dergisini almak isteyenler, Ankara’da Kızılay Konur sokakta bulunan İmge Kitapevi, Bayındır sokak numara 56’da bulunan Vadi Kitapevinden temin edebilecek. Ankara dışından dergiye ulaşmak isteyen okurlar ise  [email protected] adresine e-mail yoluyla mesaj göndererek bilgi alabilirler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER