banner306
banner198

İndağında bitmeyen yol çalışmsını bakana sordu...

Bir türlü tamamlanamayan yol MHP Kastamonu Milletvekili Mehmet Serdaroğlunu çilden çıkartmışa benziyor...

İndağında bitmeyen yol çalışmsını bakana sordu...
banner145

Çankırı-Kastamonu Karayolu’nun bozukluğu TBMM gündemine taşındı. MHP Kastamonu Milletvekili Mehmet Serdaroğlu, İndağı mevkiindeki bölünmüş yol çalışmalarının uzamasının mevcut yolu tamamen bozduğunu belirterek, araçlar için geçilemez hale geldiğini söyledi.

 

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım tarafından cevaplandırılması istemiyle sözlü soru önergesi veren Mehmet Serdaroğlu, Çankırı-Kastamonu Karayolu, İndağı mevkiindeki bölünmüş yol çalışmalarının 10 kilometrelik bir kesimde, yaklaşık bir yıldır devam ettiğine dikkat çekerek, “çalışmaların uzaması, mevcut yolu tamamen bozmuş, araçlar için geçilemez hale getirmiştir. Ankara’dan Ilgaz, Tosya, Kastamonu, Sinop istikametine giden sürücüler bu yolu kullanmakta, araçlarının yürüyen aksamlarında ciddi hasarlar meydana gelmektedir” dedi.


Ankara-Çankırı  arasında yapılan bölünmüş yolun tamamında da çökmeler, dalgalanmalar, bozulmalar bulunduğunu yolun 1-2 yıl içerisinde tamamen kullanılamaz duruma gelmesinin kaçınılmaz olduğunu vurgulayan Serdaroğlu, Ulaştırma Bakanı’na şunları sordu:
 
Çankırı-Kastamonu Karayolu İndağı mevkiinde yapılan bölünmüş yol çalışmaları ne zaman tamamlanacaktır?
 

Bölünmüş yolun bir yönü  tamamlanarak trafiğe açıldıktan sonra, diğer yönün yapım  çalışmalarına başlanılması düşünülemez mi?
 

Ankara-Çankırı Karayolunda seyahat ederek yeni yapılan yolu denetlemeyi düşünüyor musunuz?

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304