banner198

İsmail Hakkı Karadayı Bulvarının adı değişsin

İsmail Hakkı Karadayının adının bulvardan kaldırılarak yerine Astarlızade Hilmi Efendi isminin verilmesini istedi.

İsmail Hakkı Karadayı Bulvarının adı değişsin
banner145

Has Parti İl Başkanı Şevket Koç, Çankırı’da bir bulvara adı verilen 28 Şubat döneminin Genel Kurmay Başkanı İsmail Hakkı Karadayı’nın adının bulvardan kaldırılarak yerine Astarlızade Hilmi Efendi isminin verilmesini istedi.

 

Has Parti Çerkeş 1. Olağan Kongresi Belediyesi toplantı salonunda yapıldı.

 

Kongrede konuşan İl Başkanı Şevket Koç, “Dokuz gün sonra takvimler 28 Şubatı gösterecek. 28 Şubatta sahneye konan tiyatro ile bu ülkede tanklar yürütülmüş, kendi mantığı içinde en başarılı darbe gerçekleştirilmiştir. Neden olanlar ise Has Partimizin açtığı davalar haricinde hala yargılanmıyorlar” diye konuştu.

Çankırı da bir bulvara adı verilen İsmail Hakkı Karadayı’nın 28 Şubat döneminin Genel Kurmay Başkanı olduğunu belirten Koç, “. Has Parti Çankırı teşkilatı olarak İsmail Hakkı Karadayı Bulvarı'nın adını ASTARLIZÂDE HİLMİ EFENDİ BULVARI olarak değiştirilmesini teklif ediyoruz. Bu konudaki teklifimizi en kısa sürede Çankırı Belediye Başkanlığına sunacağız” dedi. ASTARLIZADE HİLMİ EFENDİ BULVARI
olarak değiştirmeyi teklif ediyoruz.
Teklifimizi Pazartesi günü Çankırı Belediyesine sunacağız."

 

Çerkeş’e kurulan organize sanayi bölgesinin şu an ki durumuna değinen Koç,”Çerkeş OSB ilçenin gelişimi için aktif bir rol üstlenememiştir. Altyapısı tamamlanmış elektrik ve suyu hazırlanmış toplam 900 dönümlük Çerkeş OSB’nin 600 dönümlük kısmı tek firmaya verilmiş. Şu anda Çerkeş OSB’de 200 dönümlük bir arazi kalmış durumda. Ayrıca Çavundur OSB’nin de yeniden programa alınması Çerkeş’teki OSB’yi baltalamıştır. Hayvancılık konusunda ise arazi üretilememesi de bu sektöre girecek yatırımcıların önünde büyük bir engel teşkil etmektedir” diye konuştu.

 

İlçe kongresinde konuşan Münir Onur Berçin, “Önümüzde ki dönemde kapı kapı dolaşarak partimizi ve parti programımızı anlatacağız, Yeni anayasa hakkında hazırlamış olduğumuz kitapçık önümüzdeki hafta Çerkeş’teki kanaat önderlerine takdim edeceğiz. Kongremizin Çerkeş ilçemize, Çankırımıza ve tüm Türkiye’ye hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

 

Kurucu ilçe başkanı Münir Onur Berçin, tek liste olarak girdiği kongre sonucunda ilçe başkanlığına yeniden seçildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER