banner198

İşyeri Temsilcileriyle bir araya geldiler

Türk Eğitim-Sen Çankırı Şubesi İşyeri Temsilcileriyle bir araya geldi.

İşyeri Temsilcileriyle bir araya geldiler
banner145

Türk Eğitim-Sen Çankırı Şubesi İşyeri Temsilcileriyle bir araya geldi. Düzenlenen istişare toplantısı, Türk Eğitim-Sen Çankırı Şubesi Başkanı Nuh Yalçın, Şube Sekreteri İsmail Ayhan, Şube Mali Sekreteri Osman Topçu, Şube Teşkilatlandırma Sekreteri Fevzi Uslu, Şube Eğitim ve Sosyal İşler Sekreteri Süleyman Altınsoy, Şube Mevzuat Sekreteri Hasan Dede, Şube Dış İlişkiler ve Basın Sekreteri Vehbi Acar ve İşyeri Temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşti.

 

İstişare toplantısı Türk Eğitim-Sen Çankırı Şubesi Başkanı Nuh Yalçın’ın açılış konuşmasıyla başladı. Nuh Yalçın, toplantının önümüzdeki süreçte izlenilecek çalışmalar ve fikir alış verişi yapılması amacıyla düzenlendiğini belirtti. Şube Başkanı Nuh Yalçın, “Çankırı Milli Eğitimde yine temsil hakkı bizde ve sizlerin sayesinde biz bu başarıyı elde ettik.” dedi. Nuh Yalçın, Mayıs 2012’de yetkili sendikanın kendileri olacağını, bunun da ilçe ve işyeri temsilcilerinin çalışmasıyla mümkün olacağını belirtti.

 

 

Son dönemde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren,  Yaklaşık 2 milyon kişinin eşit işe eşit ücret uygulamasından faydalanamadığını da kaydeden Nuh Yalçın, “Bunun düzeltilmesi için yaklaşık 6 hafta eylem yaptık. Ancak hala herhangi bir düzenleme yapılmadı. 14 Ocak tarihinde de saat 9.00’da Çankırı’dan hareket edip, 12. 30’da Maliye Bakanlığı önünde olacağız. Bu sorun çözülmezse eylemlerimiz devam edecek. Çalışanların pastadan hak ettikleri payı almalarını sağlamak bizim varlık sebebimizdir.” dedi.

 

Yönetim Kurulu üyeleri de birer konuşma yaparak bilgilendirmelerde bulundular.

 

Yaklaşık üç saat süren toplantıda, sendikal gelişmeler ve önümüzdeki dönemde yapılacak çalışmalarla ilgili stratejilerin değerlendirmesi yapılarak karşılıklı görüş alış verişinde bulunuldu.

 

 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER