banner198

İtfaiye Personelinden Vali Özcan ve Başkan Dinçe ziyaret

Çankırı Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü personeli Belediye Başkanı İrfan Dinç ve Vali Vahdettin Özcanı ziyaret ettiler.

İtfaiye Personelinden Vali Özcan ve Başkan Dinçe ziyaret
banner145

Çankırı Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü personeli, İtfaiye Teşkilatının 297. Kuruluş Yıl Dönümü nedeniyle Belediye Başkanı İrfan Dinç ve Vali Vahdettin Özcan’ı ziyaret ettiler.

 

İtfaiye Müdürü Ahmet Semerci ve beraberindeki İtfaiye personeli Belediye Başkanı İrfan Dinç’in makamına gelerek, Başkan Dinç’e çiçek takdim ettiler. İtfaiye Müdürlüğünün 2011 yılının başından bu güne kadar gerçekleştirilen faaliyetler, bünyesinde bulunan personel, araç ve gereçler hakkında Belediye Başkanı İrfan Dinç’e İtfaiye Müdürü Ahmet Semerci tarafından bilgiler verildi.

 

Başkanlık makamındaki ziyaretin ardından Belediye Başkanı İrfan Dinç’le Valiliğe geçen itfaiyeciler Vali Vahdettin Özcan’a makamında çiçek takdim ettikten sonra Vali Özcan’a itfaiyeci miğferiyle itfaiyeci elbisesi giydirdiler.

 

 

Çankırı İtfaiyesi hakkında genel bilgi aldıktan sonra İtfaiye Teşkilatının Kuruluş Yıldönümünü kutlayan Vali Vahdettin Özcan “Ben Ankara’dan çok İstanbul modelini daha iyi tanıyan birisi olarak, İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Teşkilatının Avrupa standartları eş değerde bir yapıya sahip olduğunun biliyorum. Bunun içindir ki; Çankırı İtfaiyesinden bazı personellerin orada eğitim almasının çok isabetli olacağını düşünerek, bizatihi bu konuda, gerekli yerleri arayarak kontak kuralım”dedi.

 

Ziyaret esnasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Ali Karahan’la bir görüşme yapan Vali Özcan, Daire Başkanı Karahan’dan, Çankırı Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü personelinin ihtiyaç duyduğu eğitim ve araç gereçlerin karşılanma sözünü aldı. 

 

 

Sıcak bir atmosferde geçen ziyaret sonunda konuklarını uğurlayan Vali Özcan en kısa sürede Çankırı Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünü ziyaret edeceğini de ifade etti.

 

Çankırı Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü 297. kuruluş yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde İtfaiye Müdürlüğü’ndeki araçların yanı sıra Orman Yangın Söndürme Aracı ve Askeri İtfaiye Aracının da katıldığı araçlarla şehir içerisinde kortej geçişi gerçekleştirdi.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER