banner198

Kaçak Sigara Operasyonu

Kurşunlu da Kaçak Sigara Ele Geçirildi

Kaçak Sigara Operasyonu
banner145

Kurşunlu'da 45 Bin 920 Paket Sigara Ele Geçirildi

Kurşunlu’da bir kamyonun kasasında 45 bin 920 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

Kurşunlu ilçesinde bir kamyonun kasasında 45 bin 920 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Polis, olayla ilgili kamyonun sürücüsü ve yanındaki şahsı gözaltına aldı.

İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, yaptıkları çalışmalarda, Kurşunlu ilçesi D-100 karayolunda kaçak sigara dolu bir kamyonun İstanbul'a doğru yola çıktığını belirledi.

Bunun üzerine koordineli çalışma başlatan ekipler, kaçak sigaraların yüklü olduğu İstanbul plakalı kamyonu takibe aldı. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri, kamyonu Kurşunlu ilçesi durdurdu. Kamyonun kaçak sigara ile dolu olduğunu belirleyen polis, aracın sürücüsü U.B. ve yanındaki E.K.'yı gözaltına aldı.

Zanlıların polisteki sorgusu sürerken, kamyon, Kurşunlu Emniyet  Müdürlüğü'nün bahçesine çekilerek incelemeye alındı. Yapılan sayımda kamyondan 45 bin 920 paket kaçak sigara çıktı. Ekipler, kaçak sigaralarının terör örgütüyle bağlantısının olup olmadığını araştırdıklarını belirtti.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER