banner198

Kadir Gecesi Kutlama Mesajları

Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi sebebiyle yayınlanan kutlama mesajları

Kadir Gecesi Kutlama Mesajları
banner145

VALİ VAHDETTİN ÖZCAN’IN KADİR GECESİ MESAJI

KIYMETLİ ÇANKIRILILAR

Mübarek Ramazan ayımızın en müstesna gecesi olan ve bin aydan daha hayırlı olarak bilinen Kadir gecemizin tüm Çankırılı hemşerilerime, kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan işçi, memur ve sözleşmeli personel çalışana arkadaşlarıma ve ailelerine hayırlar getirmesini temenni ederim.

Kadir gecesinin af ve mağfiret ile barışa vesile olması dileğimdir. Allah tüm Milletimizi korusun.

BELEDİYE BAŞKANI İRFAN DİNÇ’İN KADİR GECESİ MESAJI

Manevi gücümüzün artacağı, kalplerimizin huzur bulacağı bu gece; kulun Rabbine en yakın olduğu gecedir. Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’nde eller semaya yükselecek, gözler dualarla ıslanacak, tüm uzuvlarımız Allah ile buluşma telaşında olacak.

Yüce Allah’ın rahmetinin ve bağışlayıcılığının lütfuna erişmek için çok değerli fırsat olan mübarek Kadir Gecesi’nde, tüm inananların dualarının kabul olması dileğimle

MİLLETVEKİLİ HÜSEYİN FİLİZ’İN KADİR GECESİ MESAJI

Rahmet, bereket ve feyizle dolu mübarek Ramazan ayının sonuna yaklaşmış ve manevi duyguların yoğunlaştığı Kadir gecesine Cenabı Hakkın lütfuyla ulaşmış bulunuyoruz.

"Bin aydan daha hayırlı olduğu" bildirilen Kadir gecesini yücelten en önemli sebep, Kur'an-ı Kerim' in bu gecede inmeye başlamış olmasındandır.

Cenabı Hak şöyle buyurmaktadır; "Şüphesiz biz, Kur'an-ı Kadir gecesinde indirmişizdir. Kadir gecesinin ne olduğunu sen bilir misin? Kadir gecesi bin aydan daha hayırlıdır. Melekler ve Cebrail bu gecede Rablerinin izni ile her türlü iş için inerler. O gece, tan yerinin ağarmasına kadar bir esenliktir." (Kadir Suresi)

Yetimlerin, kimsesizlerin, fakir ve muhtaçların bükük boyunlarını doğrultmaya çalışalım, kırık kalpleri onaralım, soluk ve muzdarip çehreleri güldürelim. Bunları yaptığımızda Kadir gecesinin feyzinden istifade etmiş oluruz İNŞAALLAH. Peygamberimizin "Faziletine inanarak ve mükafatını Allah'tan umarak Kadir gecesini ihya eden kimsenin geçmiş günahları bağışlanır" müjdesine nail olmaya gayret edelim.

Dargınlık, kırgınlık, kin ve nefretin yerine sevgiyi, saygıyı, hoşgörüyü, dostluk ve kardeşliği hakim kılalım. Kur’an’a ne derece bağlı olup olmadığımızı düşünerek bu geceyi vesile bilip hayatımızı yeniden Kur'an'a ve Sünnete göre tanzim etmeye özen gösterelim. İslami ve insani görevlerimizi yerine getirmeye çalışalım.

Bu duygu ve düşüncelerle Çankırılı hemşerilerimin Kadir gecesini tebrik ediyor, ülkemizin, İslâm âleminin birlik ve beraberliğine, insanlığın hidayet, barış ve huzuruna, bütün müminlerin tövbelerinin ve dualarının kabul edilerek arınma ve affedilmelerine vesile olmasını, Yüce ALLAH’TAN niyaz ederim. Kadir Gecemiz Mübarek Olsun...

MİLLETVEKİLİ AV. İDRİS ŞAHİN’İN KADİR GECESİ MESAJI

Kandiller dünyevi meşguliyetlerden sıyrılıp insanların yaratılış gayesini düşünmesi için son derece değerli fırsatlardır.

Bu mübarek gecede, ruhumuzu karartan kötü duygu ve düşünceleri kalplerimizden atarak, nefreti kötü arzularını frenleyelim. Gönül dünyamızı bulandıran haset, kin, düşmanlık gibi kötü duygulardan temizleyelim. Tüm insanları engin düşünmeye ve değerlendirmeye yönlendiren bu gecenin hepimizi birlik, beraberlik, bolluk, bereket, kazanç, yardımlaşma, paylaşma, dua, inanç, barış, mutluluk ikliminde birleştirmesini ve daha güzel bir geleceğe kapılar açmasını temenni ediyor.

Bu vesile ile Başta hemşerilerimin ve tüm İslam âleminin Kadir Gecesini kutlarım.

AK PARTİ İL BAŞKANI SALİM ÇİVİTÇİOĞLU’NUN KANDİL VE BAYRAM KUTLAMA MESAJI

Manevi havasını yaşadığımız üç ayların ve daha önemlisi ramazanın bitiminin habercisi olan bin aydan daha hayırlı olduğu bildirilen mübarek Kadir gecesine erişmiş bulunmaktayız.

Bu kutsal zaman dilimleri insanımızın daha yoğun sevap kazanmasını sağlayan zamanlar olup bu günlerde yapılan ibadet ve hayırların sevabı da gecenin önemine bağlı olarak büyük olacağı aşikardır.

İşte gerçekleşecek olan sevap sağanağından bu gecede hepimizin gereği gibi yaralanabilmesi dileğiyle mübarek Kadir gecenizi ve hemen arkasından idrak edeceğimiz ramazan bayramınızı en kalbi duygularla kutlar; Ülkemiz ,milletimiz ve İslam alemi için hayırlara vesile olmasını Yüce ALLAH’tan niyaz eder;Saygılar sunarım.

KAMU-SEN İL TEMSİLCİSİ METİN MEMİŞ’İN KADİR GECESİ MESAJI

Hayır ve bereketin ne olduğunu gösteren sahuruyla, cömertliği, ikramı ve paylaşmayı öğreten iftarıyla, ibadetin neşe ve coşkusunu bütün topluma yayan teravihisiyle, okunan ve dinlenen Kur’an’ın feyziyle, toplumun sosyal yaralarını şifalı elleriyle saran zekat ve fitreleriyle arınma ve yenilenme bilincimizin tazelendiği rahmet ve mağfiret ayı Ramazanın sonuna yaklaşırken bin aydan daha hayırlı olduğu bildirilen Kadir Gecesine erişmenin heyecan ve mutluluğunu yaşamaktayız...

Dünyamızda yaşanan sosyal ve ekonomik gelişmeler, ülkemizde yaşanan terör odaklı olumsuzluklar insanlığın nasıl bir birlik beraberlik, sağduyu ve kardeşliğe ihtiyacının olduğunu açıkça göstermektedir...

İşte bu ulvi günlerin belirtilen insani duyguların öne çıkmasına yardımcı olması ve mübarek Ramazan bayramına TÜRK-İSLAM camiasının barış, huzur ve mutluluk içerisinde girmesi dileklerimle Mübarek Kadir Gecenizi en kalbi duygularla kutlar, tüm insanlık âlemine esenlikler getirmesini yüce Allah’tan niyaz ederim.

TÜRKAV ŞUBE BAŞKANI İSA BÖLÜKBAŞI’NIN KADİR GECESİ MESAJI

Yüce Allah'ın kullarının ibadet ve gayretlerine daha fazla sevap ve mükâfat verdiği, af dileyenleri bağışladığı, dua ve niyazları kabul ettiği, rahmet ve bereketle dolu günler ve geceleri içinde barındıran Ramazan Ayı'nın son günlerine yaklaşırken; bin aydan daha hayırlı olan, bütün insanlığa huzur ve mutluluk yollarını gösteren Kur'an-ı Kerim'in indirildiği ve Ramazan ayının bütün geceleri ibadet şuuru içerisinde geçirilsin, ihya edilsin diye hangi gecede olduğu belirtilmemiş olan, ancak son on gün içerisinde ve yirmi yedinci gecede olması ihtimali daha fazla olan Kadir Gecesine, akabinde idrak edeceğimiz Ramazan Bayramına kavuşuyor olmanın mutluluğunu, sevincini; Ülkemizde aniden gelişen ve tırmanarak devam eden terör olayları, Emperyal güçler tarafından organize bir biçimde başlatılan Müslüman Türk kıyımı nedeniyle buruk ve üzgün yaşıyoruz.

Şeytanların bile bağlandığı bu ayda, Batını uşağı, Emperyal güçlerin maşası PKK Terör örgütünün yaptığı kanlı eylemler artarak devam etmiş, yine ocaklara ateş düşmüş, analar ağlamış, hanımlar dul çocuklar yetim kalmıştır.

Bütün bunlar yetmemişçesine bugüne kadar asker, polis, öğretmen, korucu, kaymakam, mühendis, avukat ve sağlık teknisyeni kaçıran kanlı örgüt, sonunda kara listesine milletvekili de ilave etmiş, Türk milletinin iradesine ve saygınlığına, itibarına gölge düşürmüş, açıkça Türk Devletine meydan okuma cesaretini göstermiştir.

Ayrıca biz Türk Milliyetçilerini üzen, gencecik fidanları kara toprağa verirken Vatan sağ olsun diyen şehidimin ailesini derinden yaralayan, "Birkaç Mehmet şehit oldu diye Meclisi toplayamayız’’ diyerek yetkililerin yaptığı talihsiz açıklamalardır.

TÜRKAV olarak yetkilere sesleniyoruz; "Unutulmamalıdır ki birkaç PKK’lı, birkaç BDP’li ve birkaç emperyalist istiyor diye Türk milletinin ne vatanından, ne varlığından, ne insanından ve ne de bağımsızlığından ödün vermesi hiçbir şart altında mümkün değildir.

Buruk bir şekilde idrak edeceğimiz Kadir Gecemizin, Ramazan Bayramının tüm insanlığın kurtuluşuna vesile olmasını Cenabı Allahtan diliyor saygılar sunuyorum.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER