banner198

Kamyoncular eylem yaptı!

Çankırı 1nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifine bağlı kamyoncular Çankırı Toprak Mahsulleri Ofisi önünde eylem yapıyor

Kamyoncular eylem yaptı!
banner145

Çankırı 1’nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifine bağlı kamyoncular Çankırı Toprak Mahsulleri Ofisi önünde eylem yapıyor.

Çankırı 1’nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi üyesi onlarca kamyon şoförü araçlarıyla birlikte Çankırı Toprak Mahsulleri Ofisi karşısında bulunan yeni terminal binasının olduğu arazide toplanarak eylem yaptı.

Polatlı’da yapılan buğday nakliye ihalesini daha düşük fiyat veren firmaya kaptıran kamyon şoförleri, Terminal kavşağında toplanarak Ankara-Çankırı karayolunu geçici bir süre trafiğe kapattı. Bu sırada yolu açmak isteyen çevik kuvvet ekipleri bazı eylemcilere müdahalede bulundu.

Konuyla ilgili Çankırı Postasına konuşan eyleme katılan kamyon şoförü Fikret Gök, “Polatlı’da girdiğimiz ihaleyi daha düşük fiyatla Akyüz nakliyat adlı bir firma aldı. Oda işi taşerona verdi. Bizde buradan buğdayı çektirmeyeceğiz. Bu işten ekmek yiyen üç yüz kamyoncu var. Eğer buradaki buğdayı biz çekmezsek açız!” diye konuştu.

Boş arazide toplanan kamyon şoförleri eylemlerine sonuna kadar devam edeceklerini belirtti. Bölgedeki gergin bekleyiş sürüyor. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER