banner198

Kamyonet Tatlıçay’a Uçtu! Video İzle...

Meydana gelen trafik kazasında bir kamyonet yol kenarında akan Tatlıçaya uçtu...

Kamyonet Tatlıçay’a Uçtu! Video İzle...
banner145

Meydana gelen trafik kazalarıyla adı gündemden hiç düşmeyen aşiyan mevkiinde trafik canavarı yine iş başındaydı

Akşam saatlerine doğru U dönüşünün yasak olduğu yerden karşı yöne dönmek isteyen A. E.’nin kullandığı 18 DF 961 plakalı otomobil ile L.K.’nın kullandığı 18 DL 150 plakalı otomobil birbirleriyle çarpıştı.

Çarpmanın etkisiyle A.E’nin kullandığı otomobil karşı yola savruldu. Bu sırada Korgun istikametinden Çankırı istikametine gelmekte olan A.U. yönetimindeki 18 DE 469 plakalı kamyonet yağan yağmurla birlikte kayganlaşan yolda önce otomobile çarptı daha sonrada kontrolünü kaybederek yol kenarındaki Tatlıçay’a uçtu.

 

Kazanın ardından olaya tanık olan vatandaşların yardımıyla araçtan çıkarılan yaralılara ilk müdahale Çankırı Hızır Acil servisince yapıldı. Kazayı otomobil sürücüleri hafif sıyrıklarla atlatırken, Tatlıçay’a uçan kamyonete bulunan sürücü A.E ve ismi öğrenilmeyen diğer vatandaş, Çankırı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hayatı tehlikesi bulunmayan yararlıların tedavisi sürüyor.

Tatlıçay’a uçan araç kurtarıldı

Tatlıçay’a uçan 18 DE 469 plakalı kamyonet Çankırı Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’na ait kurtarma aracıyla akşam saatlerinde çıkarıldı. Kamyonetin çıkarılabilmesi için yol kenarından bulunan çınar ağacının bazı dalları Çankırı Belediyesi ekiplerince kesildi.

 

Yasağı takan yok!

Kamyonetin çıkarılması sırasında araç geçişlerine kontrollü bir şekilde izin veren trafik polislerine rağmen sürücüler yasak tanımadı. U dönüşünün yasak olduğu yerden trafik polislerinin gözü önünde dönüş yapan 20 araç plakasına yasa çerçevesinde 61 TL tutarında para cezası kesildi. Daha birkaç saat önce meydana gelen kazanın izleri temizlenmeden gelişen bu durum ne kadar yasa tanımaz bir toplum olduğumuzu gösterdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER