banner198

Kan Bağışı Çadırı Kurşunlu da

Türk Kızılay ı Kan Merkezi ve Kurşunlu Kızılay Derneği Başkanlığı işbirliğiyle düzenlenen kan bağışı kampanyası Kurşunlu da büyük ilgi gördü.

Kan Bağışı Çadırı Kurşunlu da
banner145

Türk Kızılayı Kan Merkezi ve Kurşunlu Kızılay Derneği Başkanlığı işbirliğiyle düzenlenen kan bağışı kampanyası Kurşunlu’da büyük ilgi gördü.

 

Kan bağışı için ilçe merkezi ve çevre köylerden gelen vatandaşlar doktor muayenesi altında tansiyon ve kan değerleri ölçüldükten sonra kan vermeye uygun olanlardan kan alımı gerçekleşti.

 

Çok sayıda vatandaşın ilgi gösterdiği Kan Bağışı Kampanyasında, Ankara Kızılay Kan Bağış Merkezi Müdürlüğünce bir doktor, bir kan bağışçısı kazanım uzmanı, üç hemşire ve bir hizmetli personel olmak üzere toplam altı personelin görev aldığı iki günlük kampanya süresince 105 ünite kan toplandı.

Günün sonun Kurşunlu Emniyet Müdürü Muzaffer Büyükçakır ve tüm Emniyet Çalışanlarına, göstermiş oldukları yoğun ilgi ve katılımlarından dolayı Türk Kızılay’ı Kan Merkezi ve Kurşunlu Kızılay Derneği Başkanlığı tarafında Teşekkür Belgesi verildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER