banner306
banner198

Kar beyaz Çankırı!

2014 yılının son günlerine sayılı günler kala Çankırı’nı kazaları güne karla merhaba dedi.

banner145
2014 yılının son günlerine sayılı günler kala Çankırı’nı kazaları güne karla merhaba dedi.Çankırı Merkez’de ise kar hasreti devam ediyor.

E-80 hattında ise kar yağışı adeta çileye dönüştü. Kayganlaşan zeminde kalan araçlar yüzünden trafik tıkandı kilometrelerce kuyruk oluştu. Yoldan çıkan araçlara Şekerler Petrol çalışanları yardımcı oldu.


Sabah 05.00 ‘de yağmaya başlayan kar bir anda yerleri beyaza bürüdü. Çerkeş, Atkaracalar, Kurşunlu ve Ilgaz ilçe sınırlarından geçen D-100 (E-80) karayolunda anlık bastıran karaya yakalanan kamyon ve TIR’lar yer yer bir metre görüş mesafesine düşen tipi nedeni ile hareket etmekte güçlük çekti. Sürücüler güzergâhta bulunan dinlenme tesislerine ve yol kenarlarına araçlarını park ederek yağışın şiddetinin azalmasını beklediler. Aşırı yağış ve yoldan çıkan araçlar yüzünden trafik akışı güçlükle sağlanabiliyor.


Öte yandan kar kalınlığının yer yer 25 santimetreyi bulduğu kesimlerde kartpostallık manzaralar yansıdı. Kar’ın yağmasına ise en çok sevinen çocuklar oldu. Ocuklar kartopu oynayarak doyasıya eğlendi.

Foto galeriye git

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 19 Ocak 2015, 07:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304