banner306
banner198

Kaymakam dan Sürpriz Evlenme Teklifi

Bayramören İlçesi Kaymakamı Ayhan Terzi, nişanlısına mezuniyet töreni sırasında evlenme teklif etti.

Kaymakam dan Sürpriz Evlenme Teklifi
banner145

Selçuk Üniversitesi (SÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 2011-2012 eğitim-öğretim yılı mezuniyet töreni ilginç bir evlenme teklifine sahne oldu. 2006 yılında aynı bölümden mezun olan Çankırı’nın Bayramören İlçesi Kaymakamı Ayhan Terzi, nişanlısı Gökçen Tuba Topal’a mezuniyet töreni sırasında sahnede evlilik teklifinde bulundu. Nişanlısından ‘Evet’ yanıtını alan Kaymakam Terzi, iki mutluluğu bir arada yaşarken salonu dolduranlar genç çiftin mutluluğuna alkışlarla ortak oldu.

 

 

SÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi bahçesinde gerçekleştirilen mezuniyet töreninde mezun olan öğrencilere diplomalarını vermek üzere sahneye çıkan Çankırı Bayramören İlçesi Kaymakamı Ayhan Terzi, öğrencileri tek tek tebrik ederek, diplomalarını takdim etti. Nişanlısı Gökçen Tuba Topal’a da diplomasını verdikten sonra kürsüyü gelen Terzi, “2006 yılında Selçuk Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun olduğum için her zaman gurur duydum. Bugün burada iki mutluluğu bir arada yaşıyorum. Öncelikle mezun olduğum okuldan yeni mezun olacak meslektaşlarıma diplomalarını verme fırsatı bulduğum için ayrı bir gurur yaşadığımı belirtmek isterim. Bir diğer mutluluğum ise nişanlım Gökçen Tuba Topal’ın da bugün mezun olması. Ben huzurlarınızda kendisine yüzük takmak istiyorum” diye konuştu.

 

“SÜRPRİZ TEKLİFE EVET DEDİ”

 

Nişanlısından sürpriz bir şekilde evlenme teklifi alan Gökçen Tuba Topal ise bir anlık şaşkınlığın ardından arkadaşlarının sevinç çığlıkları arasında nişanlısına sarıldı. Heyecanla nişanlısına tek taş yüzüğü takan Terzi, ‘Benimle Evlenir misin?’ diye sordu. Nişanlısından ‘Evet’ yanıtı alan Terzi’ye tören alanını dolduran aileler ve arkadaşları da alkışlayarak destek verdi. Dakikalarca birbirlerine sarılan çift, uzun süre arkadaşları ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel ise genç çifti evlenince balayı için Konya’nın Beyşehir ilçesinde bulunan üniversitenin Anamas Uygulama Oteli’nde 3 gün süreyle ağırlamak istediklerini söyledi.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304