banner198

KGS için TEM e yaya girdi canından oldu

Servis minibüsünün çarptığı hemşehrimiz İsmet Demir, hayatını kaybetti.

KGS için TEM e yaya girdi canından oldu
banner145

Çamlıca gişelerinde, KGS'sini doldurduktan sonra TIR'ına gitmeye çalışan Çankırı'da esnaflık yapan Demma Alışveriş mağazası sahiplerinden İsmet Demir'e servis minibüsü çarptı. Çarpmanın etkisiyle metrelerce fırlayarak, asfalt zemine düşen İsmet Demir, hayatını kaybetti.

İstanbul'dan, 18 DE 528 plakalı TIR'la Ankara'ya gitmek üzere yola çıkan İsmet Demir, Çamlıca Gişeleri'ne geldiğinde yol kenarında durarak, KGS'sini doldurmak için yolun karşısına geçti. İsmet Demir, yanında bir başka TIR şoförü arkadaşı Atilla Hoçallı ile KGS'sine yükleme yaptıktan sonra TIR'ına dönmek için gişelerin önünden karşıya geçmek istedi. Pendik'teki bir matbaadan aldığı işçileri Ümraniye'ye götüren, Şükrü Üstündağ'ın kullandığı 34 EN 4798 plakalı minibüs, bir anda yola fırlayan İsmet Demir'e çarptı. Çarpmanın etkisiyle fırlayan İsmet Demir 5 metre ileriye düştü. Kalbi duran İsmet Demir'e, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından uzun süre kalp masajı yapıldı. Ancak İsmet Demir, ambulansla hastaneye götürüldüğü sırada hayatını kaybetti.

ARKADAŞI TUTMAYA ÇALIŞTI

Minibüsün geldiğini görerek, İsmet Demir'i kolundan tutmaya çalışan arkadaşı Atilla Hoçallı, "Gişelerden geçen minibüsü görür görmez arkadaşımı kolundan tutmaya çalıştım. Ellerimden kurtulan İsmet'e minibüs çarptı" dedi.

Atilla Hoçallı ve minibüs şoförü Şükrü Üstündağ, ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. İsmet Demir'in cesedi, Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Polis, İsmet Demir'in üzerinden çıkan ruhsatlı tabancaya el koyarken, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

 

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Talihsiz bir kaza sonucu çamlıca gişelerinde servis minübüsünün çarpması sonucu hayata gözlerini yuman İsmet Demir, sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi. 

Geçirdiği kazanın ardından İsmet Demir'in cenazesi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgundan yakınları tarafından alınarak akşam saatlerinde Çankırı'ya getirildi.

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, AKP İl Başkanı Av. İdris Şahin ve kalabalık bir topluluğun katıldığı cenaze namazı sonrası İsmet Demir, Sarıbaba Mezarlığında toprağa verildi.

Merhuma Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı diliyoruz.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304