banner198

Kınalı kuzu dualarla uğurlandı!

PKK'lı teröristlerce bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda şehit olan 20 yaşındaki Jandarma Er Latif Aşıkmuslu, baba ocağı Çankırı'da dualarla son yolculuğuna uğurladı.

banner145
Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde PKK'lı teröristlerce bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda şehit olan 20 yaşındaki Jandarma Er Latif Aşıkmuslu, baba ocağı Çankırı'da dualarla son yolculuğuna uğurladı.


 

Korgun ilçesine bağlı Karatekin Köyü'ndeki baba ocağına son kez getirilen şehit Jandarma Er Latif Aşıkmuslu'nun Türk bayrağına sarılı tabutu helallik alınmasının ardından köy camisine götürüldü.

 Haberin Galerisine -Tıkla Git-


Helallik alınması sırasında gözyaşlarına boğulan şehidin babası Kamil Aşıkmuslu  ve Annesi melek Aşıkmuslu'yı yakınları güçlükle teselli etti.

 

Şehit Aşıkmuslu'nun naaşı cenaze namazının ardından köy mezarlığına defnedildi.

 

Şehit Efe'nin için düzenlenen cenaze törenine, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Çankırı Valisi Mesut Köse, AK Parti Çankırı milletvekilleri Muhammed Emin Akbaşoğlu ve Hüseyin Filiz, Belediye Başkanı İrfan Dinç, İl Genel Meclis Başkanı Ruhi Şeker, üst düzey askeri ve polis yetkilileri, siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile binlerce vatandaş katıldı.

 

 Haberin Galerisine -Tıkla Git-


- TEMİZLİK İŞÇİSİ OLAN ŞEHİT AŞIKMUSLU AİLENİN TEK OĞLU

20 yaşındaki Şehit Er Latif Aşıkmuslu'nun 2 kız kardeşi bulunduğu ve ailenin tek oğlu olduğu öğrenilirken, İstanbul'da temizlik işçisi olarak çalıştığı belirtildi.


Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 12 Ekim 2016, 04:41
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mehmet Gök
Mehmet Gök - 8 yıl Önce

Allah rahmet eylesin.

ARİF YÜKSEL
ARİF YÜKSEL - 8 yıl Önce

kahraman şehit evladımıza Allah'tan rahmet, kederli ailesine büyük sabır, büyük metanet ve baş sağlığı diliyorum. cennet mekanı olsun.

SIRADAKİ HABER