banner198

Koç Gıda A.Ş. Osmancık şubesi açıldı

Koç Gıda A.Ş. Osmancık şubesi açıldı

Koç Gıda A.Ş. Osmancık şubesi açıldı
banner145

Çankırı’nın yükselen yıldızı Koç Gıda A.Ş mağazalar zincirine Osmancık Şubesini ekledi. Hipermarketin açılışı 3 vali tarafından yapıldı.

 

Koç Gıda A.Ş. 8. Şubesi Çorum’un Osmancık ilçesinde düzenlenen törenle açıldı. Osmancık’ta yapılan açılışa siyaset, bürokrasi ve iş çevrelerinden yoğun bir katılım oldu. Hipermarketin açılış kurdelasını Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, Çorum Valisi Nurullah Çakır, Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu birlikte kesti.

 

Hipermarketin açılışına Çorum Valisi Nurullah Çakır, Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, Afyon Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Osmancık Kaymakamı İbrahim Küçük, Osmancık Belediye Başkanı Bekir Yazıcı ve Koç Gıda A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Koç katıldı.

 

Çorum Valisi Nurullah Çakır açılışta yaptığı konuşmada, Türkiye'nin 2023 vizyonu kapsamında üretime dayalı yatırımları görmeyi daha çok arzuladıklarını belirterek, "Ancak market anlamında düzene ve gelişmeye dayalı yatırımlar da önem arz ediyor. O açıdan Osmancık ilçemize açılan hipermarketin güzel bir yatırım olduğunu düşünüyorum ve halkımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

 

Marketin açılışa özel indirim yapması izdihama neden oldu. Açılışa özel indirimleri duyan yüzlerce vatandaş marketin girişinde ve kasalarda uzun kuyruklar oluşturdu.

 

Açılışa katılan yaşlı bir kadının alışverişini ise valiler yaptı. Açılışta karşılaştığı 70 yaşındaki Dudu Ceviz ile sohbet eden Vali Nurullah Çakır, yaşlı kadına bu gün yapacağı bütün alışverişi üç ilin valisinin ortak karşılayacağını söyledi.

Bunun üzerine yanında torunlarıyla birlikte alışveriş yapan Dudu nine, evinin bir aylık alışverişini yapacağını söyledi. Vali Çakır ile görüşmeden önce sadece açılışı izlemek için geldiğini anlatan Dudu nine, "Yalnızca açılışı izlemek için gelmiştim. Valimizden Allah razı olsun. İstediğimi alabileceğimi söyledi. İstersen bütün market senin dedi. Ben de bir aylık ev ihtiyaçlarımı alacağım. Sonra da torunlarıma çikolata alacağım" dedi.

 

Vali Çakır, ayrıca bugüne kadar 130 defa kan bağışında bulunduğu için ilçede kan bankası olarak anılan Ali Şirin'e de gömlek hediye etti.

 

22 kişinin çalıştığı Koç Gıda A.Ş. Osmancık Şubesi, 540 metrekare kapalı alana içerisinde Osmancıklılara hizmet verecek. Çorum'un Osmancık İlçesinde 8. Mağazasını açan Koç Gıda perakendecilik sektöründe Çankırı’nın parlayan yıldızı olmaya devam etti.

Açılışın ardından Çorum, Çankırı ve Afyonkarahisar valileri ilçedeki tarihi ve kültürel yerlerde incelemelerde bulundu.

YORUM EKLE
YORUMLAR
fatih
fatih - 9 yıl Önce

hiç memnun değilim karpuz alırken karpuzların yeri iyi değilmiş 2 karpuz yuvarlandı kırıldı çalışan benimle münakaşa yaptı ve parasînı zorla aldı lisenin yanındaki 2.şübede oldu şikayetçiyim

Gökçe derindere
Gökçe derindere - 9 yıl Önce

Bayan elemanlar çok suratsiz

SIRADAKİ HABER