banner198

Köylümüz bizi bağrına basıyor

Ak Parti Çankırı Milletvekili adayları Av. İdris Şahin ve Hüseyin Filiz gitmedik köy, çalmadık kapı bırakmıyor.

Köylümüz bizi bağrına basıyor
banner145

Köy ziyaretlerini aralıksız sürdüren Ak Parti Çankırı Milletvekili adayları Av. İdris Şahin ve Hüseyin Filiz gitmedik köy, çalmadık kapı bırakmıyor.

Ak Parti Çankırı Milletvekili adayları Av. İdris Şahin ve işadamı Hüseyin Filiz seçim çalışmaları kapsamında köyleri ziyaret ederek köylülere Başbakan ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını iletiyor.

Gittikleri her yerde büyük ilgi gören Ak Parti heyeti, kimi zaman davullu zurnalı, kimi yerde ise coşkulu bir kalabalık tarafından alkışlarla karşılanıyor.

Halkın sorun ve taleplerini yerinde dinleyen Ak Parti Milletvekili adayları, Yapraklı ve Merkez İlçe’ye bağlı bütün köyleri dört gün boyunca dolaştı. Kendilerine gösterilen ilgiden hayli memnun olduklarını dile getiren Milletvekili adayları, Köylünün göstermiş olduğu misafirperverliğe teşekkür etti.

Ak Parti Milletvekili adayları Şahin ve Filiz, “Milletimiz kendisine yapılan en ufak hizmetin karşılığında kadirşinaslığını gösteriyor. Köylümüzün kendi içinden çıkmış Başbakanımıza duyduğu sevgi ve onun temsilcileri olarak bizleri bağrına basması, Milletin efendisine hizmet etme noktasında bizleri bir kez daha kamçılıyor” dedi.

Köy ziyaretlerinden arta kalan zamanda Sivil Toplum Kuruluşları ve toplumun değişik kesimlerinden insanlarla bir araya gelen Şahin ve Filiz, son olarak Makine Kimya Fabrikasında çalışan işçiler, İkizörenli gençler ve Eldivanlı kadınlarla bir araya geldi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER