banner198

Küçük Sanayi Sitesi’nin Vizyonunu Yeniliyor

18 Ayda 18 Proje içinde yer alan Sanayi Giriş Kapısının kazı ve temel atma çalışmalarına başladı

Küçük Sanayi Sitesi’nin Vizyonunu Yeniliyor
banner145

Çankırı Belediyesi, “18 Ayda 18 Proje” içinde yer alan Sanayi Giriş Kapısı’nın kazı ve temel atma çalışmalarına başladı.

 

Çankırı Küçük Sanayi Sitesi’nin Eldivan yolu tarafındaki girişine, sanayi sitesini sembolize eden gösterişli bir giriş kapısı yapılmasına ilişkin proje, Belediye Etüd Proje Müdürlüğü ekipleri tarafında hazırlandı. İhalesi 26 Haziran 2012’de yapılan Sanayi Giriş Kapısı’nın müteahhit firma ile sözleşmesi 7 Ağustos 2012 tarihinde imzalandı.

 

Temeli atılan Küçük Sanayi Giriş Kapısı, yüklenici firma tarafından çelik karkas yapı, kaplama ve aksesuar malzemeleri ile imal edilerek şehrimize hazır bir şekilde getirilip montajı gerçekleştirilecek. Projenin, Aralık ortasında teslim edilmesi bekleniyor.

 

Belediye Başkanı İrfan Dinç, göreve başladığı 2004 yılında ilk önemli çalışmalardan birinin Küçük Sanayi Sitesi’nin yol ve altyapısını iyileştirmek olduğunu belirterek “Biz sanayi esnafımızın ve buraya gelip giden vatandaşlarımızın rahat etmesi için Küçük Sanayi Sitesi’nin çehresini değiştirdik. Şimdi de sanayi girişine çok özel bir kapı yaptırıyoruz. Esnafımıza ve halkımıza şimdiden hayırlı olsun” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER