banner198

Kupalar Sahibini bekliyor

Çankırı Gençlik Derneği final müsabakaları 19 Mayıs Atatürk ü Anma Gençlik ve Spor Bayramında yapılacak.

Kupalar Sahibini bekliyor
banner145

Çankırı Gençlik Derneği'nin bu yıl ikincisini gerçekleştirdiği ve 32 ilçe-belde-köy takımımızın katıldığı turnuvanın final müsabakaları 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nda yapılacak.

Yaklaşık 2 aydır devam eden ve büyük ilgiyle izlenen turnuva hakkında Çankırı Gençlik Derneği Sportif Faaliyet Birim Başkanı Ömer Ertuğrul Gökmen, turnuvanın coşku içerisinde devam ettiğini belirterek; "Çankırı Gençlik Derneği olarak bu yıl ikincisini düzenlediğimiz turnuvamıza yoğun ilgiden dolayı memnunuz. 30 Nisan'daki genel kurulumuz neticesinde yönetime geldik ve kurucu yönetimimizden aldığımız bayrağı daha iyi yerlere çıkarmak için Çankırı'ya söz verdik. Bu turnuva da bu yoldaki ilk tecrübemiz olacak, inşallah başarıyla tamamlayacağız. Burada centilmence mücadele eden Çankırılı genç futbolcular bir kez daha sporun dostluk ve kardeşlik öğelerini ön plana çıkarmayı başarmışlardır.7 haftadır devam eden  ve büyük heyecana sahne olan  turnuvamızda artık final maçlarına geldik. 19 Mayıs gibi anlamlı bir günde final maçımız bayram havasında geçecek. Turnuvaya katılan tüm takımlara ve derneğimizin bu tür faaliyetlerinde büyük katkısı olan dernek kurucu yönetimimize teşekkür ediyoruz. Ayrıca tüm hemşerilerimizi 20 Mayıs'ta Altınpark'ta düzenleyeceğimiz Turnuva Ödül Töreni ve Çankırı Gençlik Gecesi'ne davet ediyoruz." Dedi.

Çankırı Gençlik Derneği Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birim Başkanı Osman Akdoğan, Çankırılı Ünlüler Gösteri Maçı'nın Çankırı gündeminde yankı uyandıracağını söyledi ve tüm turnuvaya katılan takımlar, aileleri ve tüm Çankırılıları bu bayram gününe beklediklerini belirtti.

Çankırılı Ünlüler maçına Çankırı milletvekili adayları, STK liderleri ve bürokratların  katılımları bekleniyor.  Ayrıca ödül töreni ve Çankırı Gençlik gecesi 20 Mayıs Cuma günü saat 18.30’da Altınpark Anfa B salonunda düzenlenecek.

 FİNAL MAÇLARI PROGRAMI :

TARİH :               19 Mayıs 2011 Perşembe

1 NOLU SAHA :  Saat : 16:00   Çankırılı Ünlüler Gösteri Maçı

2 NOLU SAHA :  Saat : 16:00-17:00  Üçüncülük Maçı:  AKÇAÖREN GENÇLİK - ALİÖZÜ    GENÇLİK

 1 NOLU SAHA : Saat : 17:00-18:00  Şampiyonluk Maçı : SANCAR GENÇLİK - DUMANLI GENÇLİK

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER