banner198

Kupalar Sahibini Buldu

Çankırı Gençlik Derneğinin bu yıl ikincisini düzenlediği futbol turnuvası, düzenlenen bir geceyle son buldu

Kupalar Sahibini Buldu
banner145

Çankırı Gençlik Derneği'nin bu yıl ikincisini düzenlediği futbol turnuvası, düzenlenen bir geceyle son buldu.

 

Altınpark-Anfa B Salon'da düzenlenen gecede turnuvanın ödül töreni coşkuyla icra edildi. Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başladı. Açılış konuşmasını yapan Çankırı Gençlik Derneği Kurucu Başkanı Bayram Polat konuşmasında derneği kurdukları 2008 yılından bugüne kadarki etkinliklerini özetledi. Polat; "Çankırı Gençlik ruhunu diriltmek ve gençlerimizi müspet yönlere kanalize etmek amacıyla 3 yıldır ekibimizle emek verdik. Şimdi de görevi büyük bir onurla ve alnımızın akıyla yeni yönetimimize devrediyoruz" dedi. Turnuvanın coşku içerisinde geçtiğini aktaran Polat; "Turnuvaya katılan tüm köy-belde-ilçe takımlarımıza, dernek başkanlarımıza, takım temsilcilerimize ve 8 hafta turnuvada ter döken tüm genç sporcularımıza teşekkür ederiz" dedi. Ardından Çankırılı genç sanatçı Nuri Özkan Çankırılılara unutulmayacak bir konser verdi. Başarılı söz ve besteleriyle de dikkat geçen Özkan, yaklaşık 45 dakika sahnede kaldı ve ayakta alkışlandı. 

 

 

Çankırı Gençlik Derneği'nin 30 Nisan 2011 günü yapılan genel kurulunda yönetime gelen Başkan Yakup Çakırşen, teşekkür ve yeni dönemdeki projelerini anlatan bir konuşma yaptı. Çankırı Gençlik Derneği kurucu yönetimine yaptıkları başarılı etkinliklerden dolayı teşekkür eden Çakırşen ; "Çankırı Gençlik Derneğinin çıtasını daha yükseklere çıkarmak için tüm ekibimizle canla başla mücadele edeceğiz." dedi. Ardından derneğin eski ve yeni yönetimi sahneye alınarak görevi devralan yönetim kurulu tarafından eski yönetime emeklerinden dolayı teşekkür plaketleri verildi.

 

 

 

Daha sonra turnuvaya katılan takım temsilcileri, organize komitesi, gol kralı ve altın eldiven plaketleri takdim edildi. Gecenin ilerleyen saatlerinde sahne alan Çankırılı THM sanatçısı Sevgi Petek, geceye katılan Çankırılılara coşku dolu anlar yaşattı.

 

Kupa töreninde, turnuvada Şampiyon olan Dumanlı Gençlik,İkinci olan Sancar Gençlik ve Üçüncü olan Akçaören Gençlik'e kupa ve madalyaları takdim edildi. 

 

Şampiyon olan Dumanlı Gençlik takımının sahnedeki kutlamasının ardından gece, hediye çekilişleri ile sona erdi.

 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER