banner198

Kurşunlu da 80 Çocuk Erkekliğe Adım Attı

Kurşunlu da, Atkaracalar, Bayramören ve civar köylerden toplam 80 çocuğun katılımı ile toplu sünnet töreni gerçekleştirildi.

Kurşunlu da 80 Çocuk Erkekliğe Adım Attı
banner145

Kurşunlu’da, Atkaracalar, Bayramören ve civar köylerden toplam 80 çocuğun katılımı ile toplu sünnet töreni gerçekleştirildi.

 

Çankırı İl Sağlık Müdürlüğü ile Kurşunlu İlçe Devlet Hastanesi tarafından düzenlenen, toplu sünnet töreninde Kurşunlu, Atkaracalar, Bayramören ilçeleri ile civar köylerde sünnet çağına gelmiş toplam 80 çocuk sünnet edildi.

 

Kurşunlu İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Levent Gençer emeği geçenlere çeşitli ikramlarda bulunarak özverili çalışmalarından dolayı tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.

 

 

Böylece; Kurşunlu, civar belde ve köylerinde bulunan çocuklar hijyenik ve sağlıklı bir ortamda herhangi sıkıntıyla karşılaşılmadan erkekliğe ilk adım olarak nitelendirilen sünnet edilmiş oldu.

 

Toplu sünnet töreni, Çankırı Devlet Hastanesi ve İl Sağlık Müdürlüğünde görevli Op. Dr. Sedat Yahşi, Op. Dr. Bülent Azman, Sağlık Memurları Mustafa Büyükgenç, Cumhur Şaban, Cengiz Tokgöz, Mahmut Gökçay, Çankırı Halk Sağlığı Müdürlüğü Birim Amiri Memduh Çakmak, Çankırı Çevre Sağlığı Birim Amiri Kadir Şahin, Şoför Hasan Özcan ve Kurşunlu İlçe Hastanesi personelinin özverili çalışması ile sağlıklı bir şekilde tamamlandı.

 

 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER