banner198

Kurşunlu Gençlik Gecesine Yoğun İlgi

Kurşunlu Gençlik Derneğinin Düzenlemiş Olduğu Kurşunlu Gençlik Gecesine Büyük İlgi Vardı

Kurşunlu Gençlik Gecesine Yoğun İlgi
banner145

Kurşunlu Gençlik Gecesi büyük bir coşku ile kutlandı. Geceye ilgi oldukça yüksekti, Gecenin ilk günü yani 30 Ağustos 2011 günü, iki seans olarak oynan, “Anay Veranlar Anay” adlı tiyatro gösterisi ile başladı. Komedi türün de olan tiyatro gösterisi halkın ilgisini çekmeyi bir kez daha başardı.

Geceye, Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, Çankırı Ak Parti Milletvekilleri Av. İdris Şahin, Hüseyin Filiz ve Kurşunlu Kaymakamı Ünal Coşkun, Kurşunlu Belediye Başkanı İbrahim Doğu Katıldı.

Gecenin ikinci günü ise 31 Ağustos 2011 sazlı sözlü eğlence ile başladı, sahneye ilk önce Sevgi Petek çıktı, yeni çıkan “Doğdu” adlı albümünden parçaları canlı olarak seslendirdi. Ardından çekilişle devam eden program da en dikkat çeken ödülü ise, Yüksel Yazar’ dan bir adet “Dökme Mezar“ oldu. Çekiliş bittikten sonra herkesin merakla beklediği, Ankaralı Namık sahne aldı. Sahne de sergilediği canlı performansı ile Memleketi olan Kurşunlu’yu coşturdu.

Türkiye’nin her toprağında olduğu gibi Kurşunlu’da Askerlerini göndermeye hazırlanıyor ve bunu da düşünerek bu gece de asker eğlencesi düzenlendiler. Yine Ankaralı Namık tarafından seslendirilen parçalar ile Vatani Görevini yapmak için Askere gidecek gençlere moral oldu.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER