banner198

Kurşunlu İtfaiyesinin Köpek Kurtarma Operasyonu

Kurşunlu da zift taşıyan tanker kazanının içine düşen köpeği İtfaiye ekipler kurtardı.

Kurşunlu İtfaiyesinin Köpek Kurtarma Operasyonu
banner145

Kurşunlu-Korgun yol yapım çalışmalarına zift taşıyan tanker kazanının içine düşen köpeği İtfaiye ekipler kurtardı.

Kurşunlu Köy Hizmetleri Bakım Evi yakınında bulunan çeşme kenarına park etmiş TIR dorsesinin içine düşen ve vücudunun bir bölümü zifte yapışıp kalan köpeği yoldan geçen hayvanseverin dikkati kurtardı.

Olay, yoldan yaya olarak geçen bir kişinin bir köpek inlemesi duyması ve Kurşunlu İtfaiyesine ihbarda bulunması üzerine ortaya çıktı.

Olay yerine gelen itfaiye ekibi köpek inlemesinin asfalt tankerinin içinden geldiğini tespit etti. Ardından merdiven yardımıyla zifte yapışmış olan köpeği havluya sararak bulunduğu yerden çıkaran itfaiye ekibi yaklaşık yarım saat süren operasyon sonrasında köpeği kurtarılmayı başardı.

photo
 

Hayatta kalmasını Kurşunlu İtfaiyesi kurtarma ekibine borçlu olan maceracı köpek, kurtulmasının ardından bir anlık boşluktan yararlanarak üzerindeki ziftin temizlenmesine izin vermeden olay yerinden uzaklaşarak kayboldu.

Köpeği kurtarmanın verdiği mutlulukla Çankırı Postası’na konuşan itfaiye erleri, “Bizler sadece yangınlara müdahale etmiyoruz. İnsanların can ve mallarını korumanın yanında hayvanlarında canlarını koruyoruz” diye konuştular.

photo
 
photo
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER