banner198

Kurşunluda 384 aile ev sahibi oldu

Kurşunlu da yapımı tamamlanan TOKİ Konutlarının kura çekilişi yapıldı.

Kurşunluda 384 aile  ev sahibi oldu
banner145

Kurşunlu’da yapımı tamamlanan TOKİ Konutlarının kura çekilişi yapıldı.

 

Halk Eğitim Merkezi salonunda saat 14.00 başlayan kura çekilişi, İstiklal marşı ve saygı duruşunun okunmasıyla başladı.

 

Açılışta konuşan TOKİ yetkilisi Ahmet Öztürk, hak sahiplerinin mart ayına kadar peşinat ödemelerini Ziraat Bankası şubelerine yatırması gerektiğini söyleyerek sağlık nedenleriyle peşinatı geciktirenlerin ise sağlık raporuyla gelmesi halinde kolaylık sağlanabileceğini belirtti.

 

Öztürk, çekilişte yerlerini beğenmeyen hak sahiplerinin istemesi halinde becayiş yöntemiyle yerlerini karşılıklı değiştirme yapabileceklerini de sözlerine ekledi.

 

Konuşmaların ardından kura çekilişi Kurşunlu Noteri Selma Reis Erol’un huzurunda bilgisayar tuşuna basılarak otomatik olarak başlatıldı. Projeksiyon perdesine sonuçların belirmesiyle birlikte coşku doruğa ulaştı.

 

Ev sahibi olma hayaline bir adım daha yaklaşan çok sayıda Kurşunlulu aileleriyle birlikte kura törenin yapıldığı salonu hınca hınç doldururken salonda renkli görüntüler oluştu.

 

Çekiliş sonrası Çankırı Postası’na konuşan vatandaşlar mutluluklarını dile getirirlerken Necati Acaroğlu,TOKİ’ye çok teşekkür ediyoruz. Bu sayede ev sahibi olduk! Halkımıza, vatana, milletimize hayırlı uğurlu olsun” temennisinde bulundu.

 

Ev sahibi olan Yıldız Kiraz adlı vatandaş ise, “İstediğim yer çıktı. Herkese hayırlı olsun. Allah herkese iyi komşular nasip etsin, sağlık ve sıhhatle güle güle oturmayı nasip etsin” dileğinde bulundu.

 

 

 

 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER