banner198

Kurşunludan geçen dev kazanlar merak uyandırdı?

İnebolu limanında başlayan dev nakliye operasyonunu Kurşunlulular meraklı gözlerle izledi.

Kurşunludan geçen dev kazanlar merak uyandırdı?
banner145

İnebolu limanında başlayan dev nakliye operasyonunu Kurşunlulular meraklı gözlerle izledi.

Ankara'nın Kazan ilçesinde bulunan bira fabrikasının siparişi üzerine İsviçre'den deniz yoluyla İnebolu limanına getirilen dev kazanlar Kurşunlu geçişi sırasında büyük merak uyandırdı.

Sekiz metre eninde, 18 metre yüksekliğinde ve 100 ton kapasiteli 6 ayrı TIR ile İnebolu limanından yola çıkarılan dev kazanların geçtiği güzergâhlarda geniş tedbirler alınırken, E-80 trafiği de bir süre aksadı. Onlarca kişinin görev aldığı nakliye sırasında dev kazanların geçtiği yollar üzerinde bulunan elektrik tellerindeki akım kesildi, jandarma ve polis trafiği kontrollü olarak sağlamaya çalıştı. Kurşunlu girişinde bulunan tren yolu üst geçitinin darlığı nedeniyle Ilgaz- Korgun-Kurşunlu güzergahı kullanılarak gelen nakliye araçları, Korgun- Kurşunlu yolunu sabah 07.00’den itibaren bir süreliğine trafiğe kapattı.

TIR’ların ilçe meydanında geçişi sırasında ilk olarak Söğütsen Seramik Fabrikasına geldiği düşünülen kazanların büyüklüğü karşısında şaşkınlığını gizleyemezken vatandaşlar cep telefonlarına sarılarak dev nakliye operasyonunu görüntülemeyi de ihmal etmedi.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER