banner198

Kuzka proje teklif süresi sona erdi

2011 Yılı KOBİ Mali Destek Programı için proje teklifi süreci sona ermiş olup; Ajansımıza bölge illerimizden toplam 164 KOBİ Projesi sunulmuştur.

Kuzka proje teklif süresi sona erdi
banner145

Ajansımızın "2011 Yılı KOBİ Mali Destek Programı" için proje teklifi süreci 19 Ağustos 2011, Cuma Günü Saat 16:00’da sona ermiş olup;  söz konusu program için belirtilen süre zarfında Ajansımıza bölge illerimizden (Kastamonu, Çankırı ve Sinop) toplam 164 KOBİ Projesi sunulmuştur.

Başvuru sahiplerine, projelerini Ajans merkezimizin yanı sıra Çankırı Yatırım Destek Ofisi ile Sinop Yatırım Destek Ofisi’ne de teslim etme imkanı sunulduğundan, 164 projenin 101’i doğrudan Kastamonu’daki Ajans merkezimize, 24’ü Çankırı Yatırım Destek Ofisimize, 39’u da Sinop Yatırım Destek Ofisimize teslim edilmiştir.

Proje başvuruları kapalı zarf içinde yapıldığından, söz konusu 164 projenin illere göre dağılımı, ancak projelerin açılmasının ardından, “Ön İnceleme” (İdari Kontrol ve Uygunluk Kontrolü) safhasında belirlenebilecek ve ivedilikle Ajansımızın web-sitesinden (www.kuzka.org.tr) duyurulacaktır.

Öte yandan, "2011 Yılı Çevre ve Turizm Altyapısı Mali Destek Programı" için son başvuru tarihi 26 Ağustos 2011, Cuma Günü Saat 16:00 olup; Ajansımıza bu program için proje başvurusu yapacak kurum ve kuruluşların herhangi bir mağduriyet yaşamamaları için bu tarih ve saate hassasiyet göstermeleri gerekmektedir.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER