banner198

Mangala Turnuvası gerçekleştirildi

Vergi Haftası sebebiyle düzenlenen Mangala Turnuvası gerçekleştirildi.

Mangala Turnuvası gerçekleştirildi
banner145

Vergi Haftası sebebiyle, Çankırı Defterdarlığı Gelir Müdürlüğü ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi işbirliğiyle düzenlenen Mangala Turnuvası gerçekleştirildi..

 

Kamuoyunda sağlıklı bir vergi bilincinin oluşturulması ve toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi için 1990 yılından itibaren her yıl “Vergi Haftası” çeşitli etkinliklerle kutlanmakta. 2011 Vergi Haftası etkinliklerinden bir tanesi de mangala turnuvası oldu. Turnuva, Gençlik Merkezinde 23 – 24 Şubat tarihlerinde iki gün süreli olarak gerçekleştirildi. Turnuvaya, 9 farklı lisede öğrenim gören toplam 29 öğrenci katıldı.

 

Turnuvanın ilk günü önce fikstür çekimi gerçekleştirildi. Ardından 1. Tur, 2. Tur, çeyrek final ve yarı final maçları oynandı. Daha sonra 3.lük maçı ve final maçı gerçekleştirildi. Turnuva boyunca toplam 29 maç oynanmış oldu.

 

Turnuva sonucunda ilk üç dereceye girenler için Çankırı Defterdarlığı Gelir Müdürlüğü tarafından verilen ödüller ise şöyle: Turnuva birincisine 200 TL, ikincisine 150 TL, üçüncüsüne 100 TL para ödülü verildi.

 

Vergi Haftası etkinliği olan Mangala turnuvasında 1. Oğuzhan Civan, 2. Oğuzhan Bozkurt, 3. Miraç Hüseyin Yıldırım isimli gençler oldu.

 

Vergi Haftası Mangala Turnuvasına katılan tüm katılımcılara, günün anısı olarak hazırlanan katılım belgeleri ve küçük hediyeler verildi.

 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER