banner198

Mecliste Gergin Gece Çankırılı Vekilleri Karşı Karşıya Getirdi

Mecliste gergin gece Çankırılı vekilleri karşı karşıya getirdi

Mecliste Gergin Gece Çankırılı Vekilleri Karşı Karşıya Getirdi
banner145

Eğitim sistemiyle ile ilgili 4+4+4 yasasının görüşmeleri TBMM Genel Kurulu’nda Çankırılı vekilleri karşı karşıya getirdi.

TBMM Genel Kurulu'nda İlköğretim ve Eğitim Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin görüşmelerine devam edilmesi sırasındaki tartışma ve kavgalar dün de sürdü. 4+4+4 eğitim sistemi teklifinin 23. maddesi üzerindeki görüşmeler üzerine söz alan CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba'nın, "Arkadaşımız Özgür Özel sakin kişiliğiyle terbiyeli, nazik bir arkadaşımızdır. Komisyonda H.K. isimli biri; ben onun sakalını rahmani sanıyordum ama şeytani sakallı bir arkadaşımız…" sözleri üzerine, AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner, 'Terbiyesiz' diye bağırdı. Ağbaba da, Metiner'e 'Sensin terbiyesiz, sensin' diye karşılık verdi.

Metiner yerinden kalkarak kürsüde konuşmasını sürdüren Ağbaba'ya tokat attı ve boğazını sıktı. CHP ve Ak Parti'li milletvekillerinin ayırmaya çalıştığı kavga sırasında, CHP İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt ve AK Parti Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz’de kavganın tam ortasında yer aldılar. Ajanslardan geçen fotoğraf karelerinde yüzlerine gerginliğin yansıdığı her iki vekil olayı sakinleştirmeye çalıştığı çalışmadıkları ise tam olarak anlaşılamıyor.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER