banner306
banner198

Mekanı cennet olsun

Egitim Bir - Sen Çankırı Şube Başkanı Kasım Karatekin Prof. Dr. Necmettin Erbakan ın vefatı dolayısıyla bir taziye mesajı yayınladı.

Mekanı cennet olsun
banner145

Egitim Bir - Sen Çankırı Şube Başkanı Kasım Karatekin, Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın vefatı dolayısıyla bir taziye mesajı yayınladı.


Egitim Bir - Sen Çankırı Şube Başkanı Kasım Karatekin, Necmettin Erbakan’ın vefatı nedeniyle yayınladığı taziye mesajında şu ifadelere yer verdi:


"Milletimizin yetiştirdiği değerli bilim, siyaset ve devlet adamı Prof. Dr. Necmettin Erbakan, Pazar Günü hakka yürümüş, zulmün, esaretin, haksızlığın, adaletsizliğin karşısında boyun eğmemiş, ama kadere, ecele ve ilahi emre lebbeyk diyerek koşmuştur. En zor zamanlarda milli ve manevi değerlerin yılmaz ve yorulmaz lideri, birçok devlet adamının hocası, mimarı, yol göstericisi, müreffeh ve güçlü Türkiye'nin daha güçlü olması için ömrünü feda eden, son nefesine kadar güçlü Türkiye idealini seslendiren Sayın Prof. Dr. Necmettin Erbakan'a Allah'tan rahmet, kederli ailesine sabr-ı cemil niyaz ediyor, milli görüş camiasının, İslam dünyasının ve Türk milletinin başı sağ olsun diyorum. Mekanı cennet olsun."

Kasım Karatekin

Eğitim Bir-Sen Çankırı Şube Başkanı

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304