banner198

Melih Gökçek Çankırı’nın konuğuydu

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı İ. Melih Gökçek, Pazar günü Yapraklı Kavak Köyü Şenliklerine katıldı.

Melih Gökçek Çankırı’nın konuğuydu
banner145

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı İ. Melih Gökçek, Pazar günü Yapraklı Kavak Köyü Şenliklerine katıldı.

 

İlk Olarak Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç’in yeğeninin İstasyon çay bahçesindeki düğün törenine katılarak nikah şahitliği yapan Melih Gökçek, daha sonra Yapraklı Kavak köyüne karayoluyla geçerek burada ki şenliklere katıldı.

 

Yayla girişinde bıçak oyunu gösterileri ile karşılanan Gökçek, kendisine ‘hoş geldin’ demek için uzunca bir sıra oluşturan Kavak köylülerle tek tek tokalaştı.

Yayla Şenliğinde konuşma yapan Gökçek, “Sevgili Çankırılı Hemşerilerim. Hemşerilerim diyorum, çünkü Ankara’da ki Çankırılı, Çankırı’da oturan Çankırılıdan daha çok, dolayısıyla hemşehri sayılırız” diye konuştu.

 

 

Büyükşehir olarak ağırlıkla festivallere daha çok önem verdiklerinin altını çizen Gökçek, “Sadece Ankara da değil Ankara dışındaki hemşerilerimize de destek olmaya çalışıyoruz, özellikle çocuklarımızı sevindirmeye çalışıyoruz ve onlara top ve hulahop dağıtıyoruz. İkramlarımız oluyor, bu suretle kaynaşmamız daha kolay oluyor, sizlere ne kadar hizmet etsek azdır.  Çankırı’nın yiğit insanlarının bizim yanımızda ayrı bir yeri var, size karşı ayrı bir muhabbetimiz var, hepinizden Allah Razı olsun” diyerek sözlerini tamamladı.

 

Vali Vahdettin Özcan ve Belediye Başkanı İrfan Dinç’le birlikte alanda bol bol fotoğraf çektiren Gökçek, daha sonra helikopterle Ankara’ya döndü.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER