banner198

Memişten taziyede ince gönderme

Saadet Partisi İl Başkanlığına taziye ziyaretinde bulunan Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Memiş, Hocanın eski talebelerine ince bir gönderme bulundu.

Memişten taziyede ince gönderme
banner145

Saadet Partisi İl Başkanlığına taziye ziyaretinde bulunan Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Metin Memiş, Erbakan Hocanın eski talebelerine ince bir gönderme de bulundu.

Türkiye Kamu-Sen Konfederasyonuna bağlı 12 sendikanın şube başkanları ve il temsilcisi Metin Memiş geçtiğimiz Pazar günü kalp yetmezliği sonucu 85 yaşında hayata gözlerini yuman Saadet Partisi Genel Başkanı merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın vefatı nedeniyle Saadet Partisine gelerek İl Başkanı Ömer Uzun’a başsağlığı dileklerini iletti.

Ziyarette, Türkiye’nin çok büyük bir devlet adamını kaybettiğini ifade eden Memiş, Erbakan hocanın hakkını her yerde iade ettiklerini belirtti. Erbakan’ın memura verdiği zammı hiçbir hükümet döneminde almadıklarını anlatan Memiş, “Memurun durumu içler acısıydı. Ben on yıllık memurken onun döneminde  %55 oranından zam aldım. Ama bugün onun mirasından faydalananlar %2’lik zam oranını dahi geçemedi” diyerek AK Parti’ye ince bir göndermede bulundu.

28 Şubat’ta Türkiye’de darbe yapılmasının asıl maksadının havuz sistemi sayesinde banka ve hortumcuların rantının kesilmesi olduğunu söyleyen Memiş, ‘İrtica var! başörtüsü tehdidi var!’ gibi söylemlerin bir aldatmacadan ibaret olduğunun çok sonra anlaşıldığını sözlerine ekledi.

Türkiye Kamu-Sen mensuplarının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Ömer Uzun, “Erbakan hocam memura % 55 oranında zam yaptığında bütün medya kuruluşları ‘Hoca hayal aleminde geziyor. Bu parayı nereden bulacak?’ diyerek eleştiride bulunmuştu. Hocam söz verdiği gibi hiçbir vergi artırışı ve zam yapmadan sadece rantiyecilerin hortumunu keserek denk bütçe ile bu işi başardı. O yüzünü Anadolu’ya çevirmişti. Yerli damarı temsil ediyordu. Yahudi ve Siyonizm tehlikesini insanımıza öğretmişti.” diye konuştu.

Kamu-Sen’lilerin Necmettin Erbakan’ın ruhuna Aşrı Şerif ve dua okumasıyla ziyaret son buldu.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER