banner198

Memleketimizin Okuyan İnsana İhtiyacı Var

Belediye Başkanı İrfan Dinç, Tıp Fakültesi ve Hukuk Fakültesini kazanan Çankırılı öğrencileri makamında ödüllendirdi.

Memleketimizin Okuyan İnsana İhtiyacı Var
banner145

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Tıp Fakültesi ve Hukuk Fakültesini kazanan Çankırılı öğrencileri makamında ödüllendirdi.

Çankırı Süleyman Demirel Fen Lisesi öğrencilerinden, Koç Üniversitesi Tıp Fakültesini burslu olarak kazanan ve Türkiye 44.sü olan Emiralp Büyüktopçu ile Çankırı Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencilerinden, Hacettepe Üniversitesi Hukuk Fakültesini kazanan Fatmanur Akyol, kazandıkları bölümlerle ailelerini mutlu ederken, Çankırı’ya da gurur yaşattılar.

Eğitime sağladığı katkılarla Çankırılıların takdirini kazanan Belediye Başkanı İrfan Dinç’te, başarılı öğrencileri tebrik etmek ve ödüllendirmek için makamına davet etti.

Üniversiteyi kazanan bütün Çankırılı öğrencilere belediye olarak burs vermek istediklerini, ancak CHP’nin itirazı sonucunda Anayasa mahkemesinin aldığı karar gereği bunu yapamadıklarını belirten Belediye Başkanı İrfan Dinç “Çankırılı bir öğrencinin üniversite’yi üstelik iyi bir üniversiteyi kazanması benim için büyük bir onur ve gururdur. Memleketimizin okuyan insana ihtiyacı var. Sizler kazandığınız yerlerde şehrimizi en iyi şekilde temsil edin. Gönül isterdi ki, sizlere burs verelim, ama kanunlara da uymak zorundayız. Yine de bizler sizlerin her zaman yanındayız. Sizleri canı yürekten kutluyor, başarılarınızın devamını diliyorum”dedi.

Öğrencilere hediyelerini takdim eden Başkan Dinç, önümüzdeki günlerde başka öğrencilerinde ödüllendirileceğini söyledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER