banner198

Memur Senden Ağız ve Diş sağlığı Merkezine ziyaret

Memur Senden Ağız ve Diş sağlığı Merkezine ziyaret

Memur Senden Ağız ve Diş sağlığı Merkezine ziyaret
banner145

Büro Memur-Sen ve Memur-Sen Çankırı İl Temsilcisi Ali Solak, Eğitim Bir Sen Çankırı Şube Başkanı Kasım Karatekin, Enerji Birsen İl Temsilcisi Mehmet Serin Bayındır, Memur Sen İl Temsilcisi Ahmet Arslan, Birlik Haber-Sen İl Temsilcisi Bekir Akçakaya, Kültür Memur-Sen İl Temsilcisi Ercan Bıçakcı ve sendika yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Çankırı Ağız Diş Sağlığı Müdürlüğüne atanan Tuğrul Namlı ve Başhekim Dr. İbrahim Coşkuner’i makamında ziyaret etti.

 

Memur-Sen İl Temsilcisi Ali Solak, hastane Müdürü Tuğrul Namlı’ya hayırlı olsun dileyerek,  yeni görevinde başarılar diledi. Memur sen olarak sadece sendika hizmetleri yapmadıklarını sivil toplum olarak da vatandaşların haklarını savunduklarını ve vatandaşların memnuniyetlerini ve şikayetleri olduğu zaman bunu yöneticilere bildirdiklerini belirtti. Vatandaşların hastane hizmetlerinden memnun olduklarını ancak dolgu vb tedavilerinde 10 gün sonrasına randevu verildiğini belirtti.

 

Hastane Müdürü Tuğrul Namlı ise, Memur-Sen olarak yapmış olduklarını nazik ziyaretten dolayı teşekkür ederek hastane 20 doktor çalışacak kapasitede olduğunu ancak gerek ilçeler gerekse diğer kurum ve kuruluşlarda doktorların görevli olması sebebiyle kısıtlı sayıda doktorun çalıştığını belirterek, yapabilecek hizmetlerin en iyisini yapmaya çalıştıklarını belirtti. Ayrıca Çankırı’ya yeni bir ağız ve diş sağlığı hastanesinin yapılacağını, bunun projesi ve diğer işlemlerinin bittiğini söyledi.  

 

Heyet daha sonra Başhekim İbrahim Coşkuner’İ makamında ziyaret etti. Başhekim İbrahim Coşkuner, şu an hastanenin kapasitesinin 1500 m2 olduğunu belirterek, inşallah en kısa zamanda 6000 m2’lik yeni bir hastanenin yapılacağını ve Çankırı ili için ihtiyaç olan uzman hekimlerin hastanemize kazandıracaklarını söyledi. İlerleyen zamanlarda uzman ihtiyacı karşılandıktan sonra il dışına yapılan sevklere gerek kalmayacağını ve her türlü tıbbi müdahalenin ilimizde yapabileceklerini belirtti
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER