banner306
banner198

Memur-Sen'den İş Kur İl Müdürlüğüne Ziyaret

Büro Memur sen il temsilciliği yeni hizmet binasına taşınan çalışma ve iş kur il müdürlüğüne ziyaret etti.

Memur-Sen'den İş Kur İl Müdürlüğüne Ziyaret
banner145

Büro Memur-sen Çankırı İl temsilcisi Ali SOLAK ve yönetim kurulu üyeleri Çalışma ve İş kur İl Müdürlüğünün yeni binasına hayırlı olsun ziyareti bulundu.

 

Çalışma ve İş kur İl Müdürü Muzaffer ÇAMIRCI ve İl Müdür Yardımcısı Ercan IRMAK ziyaret eden heyet daha sonra iş kur personelini ziyaret etti.

 

İl Müdürü ÇAMIRCI, yeni yapılan teşkilat kanunu ile çalışma bölge müdürlüklerinin kapatıldığını ve burada yapılan işlerin il müdürlüklerine devredildiklerini belirterek, iş kur personeli olarak işlerinin daha da yoğunlaştığını belirtti. Ayrıca Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü tarafından ataması yapılan iş ve meslek danışmanlarının göreve başlaması nedeniyle yer sıkıntısı yaşadıklarını ve müdürlük hizmet yerinin taşıma ihtiyacı duyduklarını söyledi. Büro memur-sen heyetinin yapmış olduğu nazik ziyaretten dolayı teşekkür ederek, il müdürlüğü hizmetleri hakkında bilgi verdi. İl Müdür Yardımcısı IRMAK ise çalışma müdürlüklerinin kapatılmasında sonra iş yoğunluklarının giderek arttığını belirterek, iş kur personeli olarak elinden gelen gayreti gösterdiklerini belirtti. Yeni atanan iş ve meslek danışmanlarının çalışma şartları hakkında bilgi verdi.

 

Büro Memur-sen il temsilcisi SOLAK, sivil toplum kuruluşu olarak çalışanlarının her zaman yanında olduklarını belirterek, iş kur personelinin çalışma ortamı olarak daha nezih bir ortama kavuştuğuna sevindiklerini söyledi. Büro Memur-sen Genel Merkezi olarak en son Türkiye İş Kurumu Genel Müdürüne ziyarette bulunduklarını ve sorunlarını tekrar ilettiklerini söyledi.

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304