banner198

Memursen'den meclis ve bürokrasiye ziyaret

Büro Memur sen ve Memur sen İl Temsilciliği Milletvekilleri ve bürokratları ziyaret etti.

Memursen'den meclis ve bürokrasiye ziyaret
banner145

Büro Memur sen ve Memur sen İl Temsilcisi Ali Solak, Büro memur sen yönetim kurulu üyeleri Ali Okcuve Mehmet Ali Yaranbaşı ile birlikte Çankırı Milletvekilleri İdris Şahin ve Hüseyin Filiz’i TBMM’deki odalarında ziyaret etti.

Heyet daha sonra sırasıyla Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanı Fatih Acar ve Memur sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu’yu ziyaret etti.

Çankırı Milletvekili İdris Şahin, Çankırı iline yeni bir valilik binası yapılacağını ve devlet kurumlarının bir arada toplanacağını söyledi. Milletvekili Hüseyin Filiz’e ise Çankırı iliyle ilgili sorunlar aktarılarak, fikir alışverişinde bulunuldu.  

Heyet daha sonra SGK Başkanı Fatih Acar’ı makamında ziyaret ederek, Sosyal Güvenlik Kurumu’nun sorunları hakkında rapor sundu. Samimi bir ortamda geçen sohbet sonrası Çankırı hatırası olarak SGK Başkanı Fatih Acar’a, isminin yazılı olduğu tuz lambası hediye edildi.

Son olarak ta Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu’ya makamında ziyaret gerçekleştirildi. Memur-Sen Başkanı Ali Solak; Toplu Sözleşme yasası ile ilgili gelişmeler konusunda meclis komisyon çalışmalarından gelen Gündoğdu’dan sıcağı sıcağına bilgiler aldı. Memur-Sen Genel Başkanı Gündoğdu, yaptığımız eylemlerin hükümet kanadında ses getirdiğini ve komisyondaki toplantının olumlu şekilde geçtiğini belirterek memur haklarını savunmak için bütün gücüyle çalıştıklarını söyledi. Memur-Sen İl Başkanı Ali Solak tarafından Memur sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu’ya üzerinde ismi yazılı bir tuz lambası hediye edildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER