banner198

MEŞALELİ KARŞILAMA

Ak Parti Milletvekili Adayları Merkez Çivi köylülerle bir araya geldi.

MEŞALELİ KARŞILAMA
banner145

Merkez Çivi Köylülerle AK Parti Milletvekili adaylarını buluşturan salon toplantısı renkli görüntülere sahne oldu.  İdris Şahin ve Hüseyin Filiz’i salon girişinde meşalelerle karşılayan Çivi köylüler karşılamayı görsel bir showa dönüştürdü.

 

Merkez Çivi Köyü Derneğinin Ak Parti Milletvekili adaylarıyla buluştuğu toplantı, adeta Ak Parti’nin gövde gösterisine döndü. İsmet İnönü İlköğretim Okulu Düğün Salonunda Çivi köylülerle bir araya gelen Ak Parti Çankırı Milletvekili adayları Avukat İdris Şahin ve Hüseyin Filiz, toplanan kalabalığın yoğun tezahüratları arasında salona girdi. Karşılaştıkları yoğun ilgiden bir hayli şaşırdıkları gözlenen Milletvekili adayları Çivi köylülerin yoğun ilgisi karşısında diyecek söz bulamadıklarını dile getirdiler.

 

İlk olarak Çivi köylülere hitap eden Hüseyin Filiz, sizlere hizmet etmenin onurlu ve zor bir görev olduğunu biliyoruz. Biz bu hizmetin ağırlığı ve vebalinin sorumluluğunu taşımaya ve İdris kardeşimle birlikte sizleri gerekli hizmeti vermeye söz veriyoruz. Sizlere hizmet etmekten şeref duyarım” dedi.

 

‘Vur vur inlesin Çankırı dinlesin’ ‘Türkiye sizinle gurur duyuyor’ tezahüratları arasında konuşmasına başlayan Avukat İdris Şahin, “Açıkçası böyle bir karşılama ve ilgi beklemiyorduk. Siyaset uzun soluklu bir iş, günü düşünürseniz asla ve asla sonuç alamazsınız. Ama arkanızda Çivi köyünün gençleri, hanımefendi ve beyefendileri olursa bu sonucu hepimize yaşatır. Siyasi hayatım boyunca büyük mutlulukları sizin köyün gençleriyle yaşadım. Geçmişte beraber kongre kazandık ve beraber kaybettik” diye konuştu.

 

Bu gösterilen sevginin sadece kendisine değil, Türkiye’yi bölgesinde lider ülke yapan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a da olduğunu ifade eden Şahin, Çankırı’yı iyi yerlere getirmek için yedi gün yirmi dört saat çalışarak Çankırı’yı bölgesinde lider il yapacaklarını söyledi.

 

Program sonunda İdris Şahin ve Hüseyin Filiz Çivi köylülerle tek tek tokalaşarak salondan ayrıldı.

 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER