banner198

Milletvekili Şahin Keçiörende ziyaretlerde bulundu

Milletvekili Av. İdris Şahin, Çankırılıların yoğunlukla bulunduğu Keçiören ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu

Milletvekili Şahin Keçiörende ziyaretlerde bulundu
banner145

Çankırı Milletvekili Av. İdris Şahin, Ankara’da yaşayan Çankırılıların yoğunlukla bulunduğu Keçiören ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Milletvekilimiz Şahin, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Keçiören Belediyesi Zabıta Müdürü Mehmet Gündoğmuş ve AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Avukat Bülent Yamur’u makamlarında ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyaretlerde Çankırı Milletvekili Av. İdris Şahin’i, Keçiören’de oturan bir grup Çankırılı hemşerileri de eşlik ederek yalnız bırakmadı. 

 

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, ziyaretten memnun kaldığını ifade ederek “Bölgesinde Çankırı nüfusunun yoğun olduğunu, Belediye olarak Çankırılıların her zaman yanında olacaklarını” ifade etti.

Milletvekili Av. İdris Şahin ise Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak’a çalışmalarından dolayı teşekkür ederek başarılar diledi.

Çankırılı hemşerilerinin sorunları dinledikten sonra Milletvekili Şahin, beraberindeki heyetle Çankırılı olan Keçiören Belediyesi Zabıta Müdürü Mehmet Gündoğmuş’u ve Keçiören AK Parti İlçe Başkanı Av. Bülent Yamur’u ziyaret etti. İlçe Başkanlığı seçimini tamamlayan Keçiören AK Parti İlçe Başkanı Av. Bülent Yamur’a ve yeni yönetimine hayırlı olsun dileklerini iletti.

Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2017, 04:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER