banner198

Milli Eğitim Müdürlüğünde elektronik evrak dönemi

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Kurumlar Arası İletişim ve e Arşiv sistemine geçti.

Milli Eğitim Müdürlüğünde elektronik evrak dönemi
banner145

İl Milli Eğitim Müdürlüğü, günümüz şartlarında Teknolojiden en üst düzeyde yararlanmak için Türkiye’de Sayılı İl ve Kurumun Kullandığı KurumNet ( Kurumlar Arası İletişim ve e Arşiv) sistemine geçti.

KurumNet sisteminde Kurumlar arasındaki evrak yükünün azaltılıp; kâğıt, yazıcı, toner, akaryakıt ve en önemlisi zaman kaybının önlenerek daha etkili, hızlı ve sağlıklı bir iletişim sistemi kurulması amaçlanıyor.

KurumNet Programı sayesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı tüm İl ve İlçe Kurumları arasında sistem üzerinden evrak alışverişi yapılarak iletişim kurulabilecek.



İl Milli Eğitim Müdürlüğü; İlçe, okul, kurum temsilcileri ve Milli Eğitim Müdürlüğü personeline Rehberlik Araştırma Merkezi Toplantı Salonunda konu ile ilgili bilgilendirme toplantıları düzenledi.

Bilgilendirmeyi yapan Uğur Yazılım-KurumNet Firma Yetkilisi Emre Burgucu,  sistemi şu an Türkiye genelinde 16 ilde çeşitli Kurumlarda kurduklarını ve hızla yaygınlaştığını, gelecekte bu sistemin İl Müdürlükleri arasında da uygulanacağını söyleyerek “Çankırı Milli Eğitim Müdürlüğü de Çankırı da KurumNet ayrıcalığını yaşayan öncü Kurumlardan bir tanesi” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER