banner198

Minik Ahmet Eren yardımlarınızı bekliyor

Doğuştan Hidrosefali hastası olan 4 aylık Ahmet Eren Erdemir yardımlarınızı bekliyor.

Minik Ahmet Eren yardımlarınızı bekliyor
banner145

Doğuştan Hidrosefali hastası olan 4 aylık Ahmet Eren Erdemir yardımlarınızı bekliyor.

Doğuştan Hidrosefali hastası (Omuruluk sinirleri vücudunun dışında) olan ve vücudunun alt kısmı kısmi felç olan  Ahmet Emir Erdemir’in hayatı zorluklarla geçiyor. Rahatsızlığı nedeniyle 4 ayda 3 ameliyat geçiren ve 3 ameliyat daha olacak olan minik Ahmet Emir şu anda evinde tıbbi cihazlara bağlı bir şekilde hayata tutunmaya çalışıyor.

Çocuğunun rahatsızlığı nedeniyle onun tedavisiyle uğraşmaya çalışan baba Mustafa Erdemir bu nedenle işsiz kaldı ve 4 aydır halen işsiz.

Rahatsızlığı nedeniyle bazı ilaç ve tıbbi cihazların devlet tarafından karşılanmaması Mustafa Erdemir’i en fazla zora sokan durum oldu. Bir yandan çocuğu ile uğraşan ve bir yandan da iş arayan Mustafa Erdemir artan ilaç paraları nedeniyle zor durumda olduğunu ve hayırsever vatandaşlardan ve yetkililerden yardım beklediğini ifade etti.

Aynı zamanda kiracı olan ve kirasını ödeyemediği için ev sahibine açık senet imzalayan Erdemir’in anne ve babası imzalanan bu senedi ödemek için rahatsızlıklarına rağmen köy çobanlığı yapıyor. Su ve elektrik borcunu dahi ödeyemediğini ifade eden Mustafa Erdemir, “çocuğumun mamasını alacak beş kuruşum dahi yok” dedi.

Yardımda bulunmak isteyen vatandaşlar, Ziraat Bankası Çankırı Şubesi 042948384451 5001 No.lu hesaba yardım yapabilirler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER