banner198

Minik Dualar, Gönülleri Fethetti

Minik Dualar Grubunun dinletisi ile izleyenlerin gönülleri fethetti.

Minik Dualar, Gönülleri Fethetti
banner145

Ramazan ayının son günlerinde etkinliklerine ara vermeden devam eden Çankırı Belediyesi, bünyesinde faaliyet gösteren Çocuk Meclisi “Minik Dualar Grubu” nun dinletisi ile izleyenlerin manevi dünyasının kapılarını aralayarak gönülleri fethetti.

 

Ramazan Sokağı’nın kurulduğu Karatekin Parkı’nda sahne alan, belediyenin küçükler korosu Minik Dualar Grubu, Çankırılıları bir kez daha hayran bıraktı.

 

Mustafa Azam Haliloğlu eşliğinde birbirinden güzel ilahiler söyleyen ve Nat- Şerifler okuyan çocuklar, izleyenlerin kulaklarının pasını sildi. Halkın yoğun katılım gösterdiği programda Minik Dualar Grubu ayakta alkışlandı.

 

 

Bu akşam Ramazan Sokağı’ndaki etkinliklerin finalini izlediğini belirten Vali Vahdettin Özcan, “Final akşamında Çankırılı çocuklarımızın ilahi grubunu dinlemekten onur ve gurur duydum. Çok güzel bir final oldu, Ramazan’ı uğurladık. İnşallah Pazar günü bayramı kutlayacağız. Çankırı’da ve Çankırı dışında büyük şehirlerde yaşayan, hatta yurt dışında bulunan Çankırılıların bayramını tebrik ediyorum. Belediye Başkanımız İrfan Dinç Beyefendi bizlere çok güzel Ramazan akşamları yaşattı ve bizler de inanılmaz güzellikler yaşadık. Çankırı dışından gelen dostlarla birlikte Çankırı’da Ramazan’ın nasıl karşılandığını, nasıl bir coşkuyla kutlandığını,  nasıl dostluk ve barış içinde yaşatıldığını gördük. Ben bundan dolayı çok mutluyum. İnşallah gelecek yıl bunu coşkuyu daha da katlayarak devam ettireceğiz. Bu çalışmalarda başta emeği geçen Belediye Başkanımız İrfan Dinç'e, özellikle 3 bin – 5 bin kişilik iftar sofralarını kuran ve bunların güzel geçmesi için çaba sarf eden tüm gençleri, belediye çalışanlarını, valilik çalışanlarımızı tebrik ediyorum, emeği geçenleri kutluyorum, alınlarından öpüyorum. Bu vesileyle Çankırı’nın Valisi olmaktan onur ve gurur duyuyorum ve Çankırı’ya hizmet bir şereftir diyorum.” dedi.

 

 

 

Daha sonra söz alan ve manevi iklimin doruğa ulaştığı bir noktada, çocuk meclisi konserinin kalpleri yumuşattığına değinen Başkan İrfan Dinç, ”Çocuklarımızı gönülden tebrik ediyorum. Çocuklarımızı yetiştiren anne ve babaları da tebrik ediyorum. Tabiî ki Ramazan ayını bu yıl dolu dolu yaşadık, Allah’a hamd olsun. Sokak iftarlarımızla, ihtiyaç sahiplerine olan katkılarımızla, tasavvuf musikisi dinletilerimizle ve Ramazan Sokağımızla eksiksiz bir Ramazan yaşadığımıza inanıyorum. Bu etkinliklere katılan halkımızı da yürekten tebrik ediyorum” dedi ve herkesin yaklaşan Ramazan Bayramı’nı kutladı.

                                                                        

Programa katılan Vali Vahdettin Özcan ve eşi Leyla Özcan, Belediye Başkanı İrfan Dinç ve eşi Zeynep Dinç başarılı performanslarından dolayı küçükleri ve öğretmenini tebrik etti. Program sonunda Başkan Dinç, Çankırı Belediyesi Çocuk Meclisi Sorumlusu Songül Köroğlu’na da çalışmalarından dolayı plaket verdi.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER