banner198

Musa Çağlardan bomba açıklamalar

Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Musa Çağlar yaptığı yazılı açıklamayla muhalefeti adeta topa tuttu.

Musa Çağlardan bomba açıklamalar
banner145

Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Musa Çağlar yaptığı yazılı açıklamayla muhalefeti adeta topa tuttu.

"Gezi Parkı" olayları ile ülkenin büyük bir kaosa sürüklenmemesi için Çankırı’nın üzerine düşeni yaptığını ifade eden Çağlar, Milli İradeye Saygı Mitinglerine yaklaşık 23 otobüs ve onlarca özel araç ile katılım sağlandığını belirtti.

Anketlerde geri olduğumuz mesnetsiz iddialardır

Ortaya çıkan görüntünün bazı çevreleri ve özellikle muhalefeti endişeye soktuğunu anlatan Çağlar,”Çankırı'mızda AK Parti'nin bazı anketlerde geride olduğu iddia edilse de tüm bunlar mesnetsiz bir iddiadan öte gitmez. Zira AK Parti Çankırı Merkez İlçe kayıtlı üye sayısı 2013 Temmuz ayı itibarıyla 11,354 kişi olmuştur. Bu da seçmen sayısının %19,42 sini teşkil eder ki bu oran her geçen gün artmaktadır. Biz AK Parti Çankırı Merkez İlçe Başkanlığı olarak görüyoruz ki önümüzdeki seçimlerde en az %60 üzerinde bir oy oranı ile kaldığımız yerden aynı hızla devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Çağlar,”Su sıkıntısı yaşarken Güldürcek'ten gelen suyu, milli ve manevi değerlerimize sahip çıkıldığını, kaya tuzunu bugüne kadar olmamış oranda dünyaya tanıtma çabalarını, uyuyan ve kaderine terk edilen bir görüntümüz varken şehir imarları ve alan revizyonlarını, değerlerimiz harabeye dönmüşken özümüzü bulduğumuz medreselerimizin canlandırıldığını, yerel tarihimizin araştırılması ve tanıtımını, yerel kültürümüze sağlanan katkıları, yollarımızı, gezilecek yer yokken şimdi misafirlerimizi nereye götürsek ve nereden başlasak diye düşünmeye başladığımızı, çocuklarımızın oynayacağı park yokken şimdi park ve bahçelerde dostlarla sohbet edip çocuklarımızı oynattığımızı, göreni hayran bırakan kalemizi, ilimizin ülkemiz ile bütünleştirilme çabalarını sadece hatırlatmak isteriz”dedi.

Yanlı bakış açıları ile kamuoyuna doğru olmayan mesajlar veriliyor

Yanlış bakış açıları ile kamuoyuna doğru olmayan mesajlar verildiğini üzülerek gördüklerinin altını çizen Çağlar, muhalefete seslendiği açıklamasında,  muhalefetin halktan kopuk kaldığını kendisiyle bağdaşmayan hareketler sergilediğini vurguladı.

Muhalefet doğru ve yapıcı eleştiriler getirsin!

“Bu konuşmalarla oyalanmak yerine muhalefet doğru ve yapıcı eleştiriler getirsin” diyen Çağlar, ” Bizler hizmetin götürülmediği yer yok derken onlar da, varsa gözden kaçanları dile getirsin ve kazanan Çankırı olsun. Gelin doğru olanı yapalım, gelin birlik olalım, gelin hizmet edelim” çağrısında bulundu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER