banner306
banner198

Mustafa Sarıgül hareketinin Çankırı İl Başkanı belli oldu!

Türkiyede büyük değişim hareketini başlayan Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül Çankırı için il başkanını büyük bir sürprizle açıkladı.

Mustafa Sarıgül hareketinin Çankırı İl Başkanı belli oldu!
banner145

Yeni bir siyasi parti kurmak için Türkiye'de Büyük Değişim hareketini başlatan Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, MHP ve AK Partinin kalesi olan Çankırı'ya el attı ve dikkat çekici bir çıkarma yaptı… İşte o çıkarmanın ayrıntıları

 

“Sosyal Demokrasi ve Sevgi kazanacak” sloganı ile yeni bir siyasi hareket başlatan Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, ekibine ses getirecek kadroları eklemeye devam ederken özellikle MHP ve AK partinin kalesi sayılan Çankırı iline el attı ve büyük bir çıkarma yaptı.

Sarıgül, Türkiye geneli çalışmalarına geçen dönem AK Parti Çankırı milletvekili olan İsmail Ericekli'yi ekibine kattıktan sonra, Çankırı teşkilatlarının kurulmasında yetkili isim olarak da bütün kesimler tarafından sevilen işadamı, Uysal Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Uysal 'ı atadı.

ÇANKIRI’DA SİYASİ BOŞLUK VAR

Büyük Değişim Hareketinin Çankırı ile ilgili sürdürülen çalışmaları öğrenmek amacıyla kendisine ulaştığımız Serhat Uysal, Genel Yayın Yönetmenimiz Vedat Beki’ye şu açıklamayı yaptı:

 

“Başta AK Parti olmak üzere, MHP de il kongresini tamamladı. Ortadaki yönetim listelerine baktığımızda Çankırı’da özellikle gençlerimizi ve kadınlarımızı siyasetin içerisinde göremiyoruz! Yeni oluşacak olan bu siyasi hareket içerisinde mevcut boşluğun değerlendirileceğini düşünmemden dolayı böylesi bir görevi kabul ettim.


Çankırı'da ticari hayatta elde ettiğim başarıların yanına siyasetçi olarak da hizmet ederek Çankırı’ya olan borcumu ödemek istiyorum. Bakalım önümüzdeki günler ne gösterecek, hep birlikte göreceğiz. Bu arada Çankırılı hemşerilerimi de Mustafa Sarıgül’ün temsil ettiği siyasi hareketin Çankırı'da gelişmesine katkı sağlaması yönünde destek olmaya davet ediyorum."

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304